„Realitatea m-a lovit din plin.” Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Apropiații au fost lângă ea!

„Realitatea m-a lovit din plin.” Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Apropiații au fost lângă ea!
„Realitatea m-a lovit din plin.” Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei. Apropiații au fost lângă ea!

Simona Gherghe a relatat că, în ciuda sprijinului oferit de soțul și mama ei, a avut de înfruntat diverse dificultăți după nașterea copilului. Ea a dezvăluit că a experimentat frecvent stări de anxietate și frici.

Simona Gherghe are doi copii, Ana (6 ani) și Vlad (4 ani), dar a experimentat momente de dificultate după prima naștere.

Citește și: „A trebuit să alergăm la camera de gardă” Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața e

Ea a povestit că a trăit stări de anxietate severe, oboseală extremă și epuizare fizică, iar această perioadă a fost dificilă pentru ea. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească aceste momente dificile, iar acum se simte mult mai bine.

 „Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel.

Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama”, a spus Simona Gherghe, în mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei.
Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei.[Sursa foto: Facebook]

Simona Gherghe, despre momentele dificile

Simona Gherghe a menționat că își dorește să fie un model bun de mamă, dar să nu își neglijeze cariera. Ea a dezvăluit despre copiii ei că sunt foarte atașați de ea și că încearcă să le ofere o educație bună, chiar dacă acest lucru poate fi uneori obositor.

Prezentatoarea TV se consideră figura principală în familie, fiind foarte atașată de copii și având un rol activ în viața lor de zi cu zi.

Deși și Răzvan, soțul ei, este implicat, ea se ocupă mai mult de activitățile lor zilnice, pregătindu-i pentru grădiniță dimineața și fiind responsabilă de momentele de culcare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Sunt la o vârstă foarte, foarte dificilă. Ana are 5 ani și o lună, Vlad are 3 ani și o lună și cu oricine ar sta este foarte obositor, chiar și pentru orice adult, să îi gestioneze, pentru că trebuie tot timpul să aibă activități, mese, gustări și așa mai departe. Se joacă foarte mult, se iubesc foarte mult, se ceartă foarte mult, sunt foarte geloși unul pe altul, e așa un amalgam cu de toate.

De exemplu, Vlad acum e puțin răcit și a stat câteva zile acasă și permanent întreabă când vine Ana, normal că îi este dor de surioara lui, îi e dor de partenera lui de joacă. Ana, pe de altă parte, mă întreabă când vine și Vlad la grădiniță. Este un duo formidabil, asta pentru că fac și o groază de trăsnăi împreună.Eu sunt mămoasa în familie. Ei sunt atașați de mine, normal, și de Răzvan, dar mai mult de mine pentru că eu fac mai multe lucruri cu ei, adică îi pregătesc dimineața de grădiniță, merg la culcare seara cu mine
și tot așa. Eu sunt genul ăla de mamă cloșcă, trebuie să mai lucrez la treaba asta”, a
declarat Simona Gherghe, în urmă cu doar câteva luni, potrivit Cancan.

Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei.
Simona Gherghe a vorbit despre momentele dificile din viața ei.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Simona Gherghe și-a luat prin surprindere soțul, chiar de Valentine's Day



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies