VIDEO Rebecca, replici acide la adresa lui Antoni. „El are bun simț două zile să pice bine.”

VIDEO Rebecca, replici acide la adresa lui Antoni. „El are bun simț două zile să pice bine.”
VIDEO Rebecca, replici acide la adresa lui Antoni. „El are bun simț două zile să pice bine.”

Rebecca și Antoni au avut câteva replici acide cu privire la cele întâmplate în casă între ei.

Tensiunile au crescut între Rebecca și Antoni din Casa Iubirii, iar cei doi și-au spus replici acide. Tânăra este de părere că Antoni nu are bun simț față de ea și că arată, prin tot ceea ce face, exact așa cum este el.

Rebecca: Arată cum știi să te ții de cuvânt, să ai bun simț. Ai spus că nu mai faci așa și tot faci așa, bravo, te-a ținut trei zile.

Andreea Mantea: Rebecca, a fost deranjat că l-ai făcut mincinos, neștiind toată povestea.

Rebecca: Dar nu pe el.Am zis toată situația.

Antoni: Ai zis doi mincinoși.

Rebecca: Am vorbit și cu fetele la masa, nu e prima data când noi aflăm chestii de băieți sau că au întâlniri cu fete, poze.

Pare dubios. Nu am jignit pe nimeni, nu am făcut pe nimeni nesimțit. Tu ai vrea să vorbesc de tine, dar nu se întâmplă. Ți-am zis că nu mai vreau nici eu. Eu am fost pe bune aici, tu, nu. 

Antoni: Altă acuzație pe care eu nu ți-am adus-o, dar e treaba ta și asta ești tu.

Rebecca: Ți-o meriți.

Arăți că ești exact la fel.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andreea Mantea: Și după din nou îți pare rău…

Antoni: Ce să îmi pară rău, uitați-vă puțin!

Antoni spune că a încercat până acum să o evite pe Rebecca

Citește și: Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”

Băieți Casa Iubirii

Citește și: VIDEO Robi nu înțelege de unde Moldo o cunoaște atât de bine pe Teodora după două săptămâni. „Mă pune pe mine într-o lumină proastă.”

Antoni a avut și el de spus câteva lucruri la replicile fostei sale iubite, așa cum chiar el a numit-o, și mărturisește că el se abține să evidențieze anumite situații legate

de tânără.

Andreea Mantea: Se spune așa, că atunci când înveți o lecție, lecția respective va veni în viața ta până o vei învăța. Vei sta într-un cerc și vei repeta aceleași greșeli, vei trăi aceleași lucruri, aceeași experiență, aceleași întâmplări, aceleași frustrări, aceeași nefericire și situație.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Antoni: Păi credeți că o să mai trec eu vreodată prin experiența asta?

Andreea Mantea: Păi ne întoarcem la aceleași trăiri. Nu ai învățat nimic, ai spus că regreți.

Antoni: Doamna Andreea, nu am ce să învăț din chestia asta. Eu am ignorant-o și am venit, chit că plângea în fața mea, mă duceam la ea și stăteam acolo, ca să fie bine, indiferent de chestie și ea vine după “doi mincinoși, doi mincinoși”.

Vezi-ți de treaba ta. Nu ai alte treburi? Fă-ți părul, unghiile, leagă-te la sandale. Ești fosta mea și am avut măcar puțin bun simț să nu evidențiez anumite lucruri.

Rebecca: El are bun simț două, trei zile să pice bine, să pară că are bun simț, iar după două, trei zile mă jignește, vorbește cu o fată, mai sunt și fosta, am mai fost și lângă tine de multe ori când toată casa era împotriva ta, eu eram singura.

Rebecca și Antoni



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Teodora și Moldo din Casa Iubirii au rupt cunoașterea. Ce și-au spus cei doi. “Nu vreau să ne ținem în loc aiurea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies