Recomandari pentru o cina romantica de Valentine’s Day!

Recomandari pentru o cina romantica de Valentine’s Day!
Recomandari pentru o cina romantica de Valentine’s Day!

Mai sunt cateva zile pana la Valentine’s Day, sarbatoarea indragostitilor. Declaratiile de dragoste, cadourile-surpriza si cina romantica au devenit un “ritual” al zilei de 14 februarie, pentru cei care se iubesc si vor sa isi declare dragostea.

O cina speciala, cu ingrediente afrodisiace, va fi preludiul pentru ceea ce urmeaza in dormitor – dragostea trece si prin stomac, se stie! Nimic nu este mai potrivit pentru o seara speciala decat o cina preparata cu ingrediente afrodisiace, iar natura este deosebit de generoasa la acest capitol! Dan Tonescu, bucatar sef in cadrul grupului City Grill, va propune cateva ingrediente care nu ar trebui sa lipseasca la cina de Valentine’s Day!

Avocado. Poate fi folosit in salate, dar si in deserturi. Salata in care, pe langa avocado, adaugati fasole verde, cozi de creveti pregatiti inainte cu ulei de masline, busuioc (alt afrodisiac), lime, sare, piper si ghimbir, radicchio si un dressing vinaigrette va fi, cu siguranta, apareciata! 

Spanacul.   Se poate folosi in salata. Alaturi de spanac, puteti adauga capsuni, nuci (afrodisiace si ele), branza Roquefort si un dressing de portocale

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Tort de lapte - cea mai simpla reteta de tort! E gustoasa si rapida!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies