De-a lungul timpului, Regina Elisabeta a dezvăluit ce obiceiuri culinare avea. În ceea ce privește alimentația, aceasta era una destul de strictă. Cu toate acestea, suverana prefera un anumit aliment, pe care îl consuma încă din copilărie.
Regina nu putea renunța la deliciul de care se bucura pe vremea când era doar un copil.
Regina Elisabeta a II-a era îndrăgostită de un preparat modest
Citeste si: Dulceață de trandafiri. Cum se face și de ce ingrediente ai nevoie
Citeste si: De ce se zaharisește mierea. Cum poți păstra mierea lichidă pentru mai mult timp
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
La vârsta de 96 de ani, Regina Marii Britanii se putea lăuda cu un aspect armonios. Suverana nu lasa trecerea anilor să fie evidentă si urma un program alimentar strict. Aproape toate aspectele din viața ei au fost stabilite în funcție de un program. Unul dintre bucătarii Reginei a dezvăluit care era mica plăcere a monarhului, atunci când venea vorba de dulciuri. Regina Elisabeta a II-a esra îndrăgostită de senvișul cu gem de căpșuni, pe care îl savura în copilărie.
Ce a declarat unul dintre bucătarii Reginei Marii Britanii
Cu toate că avea parte de cele mai speciale preparate din lume și că a gustat preparate gătite de cei mai buni bucătari, Regina Regatului Unit prefera o gustare simplă și modestă, pe care o putea consuma oricine. Uneori, suveranul mănânca acest preparat pe post de gustare, în timpul unei zile.
,,Făceam dulceață de căpșune la Castelul Balmoral, aveam căpșune din grădină. Regina mânca un astfel de senviș în fiecare zi, încă de când era mică ”, a spus bucătarul Darren McGrady.
Cum arata micul dejun al Reginei Elisabeta a II-a
Regina urma o alimentație sănătoasă și destul de strictă. Pentru a își păstra forma și sănătatea intactă, monarhul avea grijă să mănânce alimente sănătoase.
Darren McGrady este unul din bucătarii care a lucrat mult timp în bucătăria de la Palat.Bărbatul a scris o carte despre rețetele pe care le gătea pentru Familia Regală. Darren a dezvăluit plăcerea nevinovată a Reginei, când vine vorba despre mâncare. Cu toate că a gustat cele mai rafinate rețete, desertul din copilărie rămâne unul dintre preparatele preferate ale suveranei. Bucătarul a precizat că Regina își începea întotdeauna ziua cu o ceașcă cu ceai, în care punea lapte și deloc zahăr.