Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!

Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!
Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!

Semnul zodiacal predispune la o anumita gandire in privinta banilor si bunastarii. De aici pleaca totul, de la felul in care ne raportam la bani,la nivel mental.

SEMNELE DE PAMANT (Taur, Fecioara, Capricorn)
Fac bani din piatra seaca.

Sunt recunoscute pentru simtul practic si pentru interesul crescut pentru confortul material. Isi doresc bani, se gandesc si
aspira la ei, iar de cele mai multe ori ii obtin cu varf si indesat. Pe langa toate acestea, acesti nativi sunt foarte metodici si stiu sa astepte momentul potrivit cu rabdare.
De regula, semnele de pamant sunt prudente si obisnuiesc sa faca economii, pentru simplul fapt „ca nu se stie niciodata
cand vor avea nevoie”.

TAUR

Pur si simplu iubesti banii, asa ca iti doresti sa ai multi, ca sa-ti poti satisface toate poftele si dorinta de a trai in confort, daca nu chiar in lux. Esti foarte inpirat si stii foarte bine cand e momentul sa actionezi pentru a-i obtine si cand iti poti permite sa stai linistit si sa te bucuri de ei. Tenacitatea merge mana in mana cu simtul practic, iar aceste calitati te vor ajuta cel mai mult in drumul tau catre succes.


Nu esti foarte darnic, atunci cand vine vorba sa impumuti bani cuiva si cauti sa te asiguri ca ii vei primi inapoi la
momentul stabilit.

De cheltuit, cheltuiesti cu masura, mai putin cand apar tentatii culinare. Pentru ca esti gurmand, nu te poti abtine de la a cumpara tot felul de bunatati care-ti fac cu ochiul din vitrina.

Ce te ajuta: dragostea de bani.


Ce te opreste: comoditatea.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop AstroCafe pentru marti, 13 iunie: Provocari financiare si in iubire pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies