Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!

Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!
Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!

Semnul zodiacal predispune la o anumita gandire in privinta banilor si bunastarii. De aici pleaca totul, de la felul in care ne raportam la bani,la nivel mental.

SEMNE DE AER( Gemeni, Balanta, Varsator)
Uite banii, nu sunt banii!

Desi sunt considerate foarte logice, inteligente si abile, aceste semne sunt un adevarat dezastru in gestionarea banilor.
Desi ii fac usor, gratie calitatilor deosebite cu care sunt inzestrate- abilitati in negociere, discurs convingator, mobilitate verbala, exprimare excelenta, inventivitate- isi gasesc cele mai nepotrivite momente sa-i cheltuie pe tot felul de capricii.


Nu prea reusesc sa puna bani deoparte, ci mai degraba sunt maestri in a se indatora.

GEMENI

Esti extrem de dinamic, adaptabil, flexibil si mai ales comunicativ. Toate aceste calităti te vor ajuta mereu, pe de o parte să-ti găsesti foarte usor de lucru, iar pe de alta parte sa-ti negociezi cu mare usurinta salariul dorit. Insa problema nu este că nu ai sau nu castigi suficient, ci că ai un impuls foarte greu de stapanit, de a cheltui tot ce ai.

In general, banii tai se duc fara sa ai niciun control asupra lor si fără să-ti bati capul cu bugete si calcule. Te trezesti dintr-odată fără ei si nici măcar nu mai stii pe ce s-au dus. Norocul tau este ca reusesti să iesi repede din orice incurcatura si ai capacitatea de a gasi imediat o alta sursa de venit.

Ce te ajuta: discursul inteligent, flexibilitatea.
Ce te opreste: superficialitatea, impulsivitatea.

BALANTA

Dintre toate semnele de aer, Balanta este net cea mai cerebrala si calculata. Ea stie exact ce buget să aloce pentru ceea
ce-si doreste sa realizeze, dar si cum sa imparta acel buget astfel incat sa nu omita nimic.

Asadar, daca esti o Balanta veritabilă, nu-ti este foarte greu sa-ti gestionezi banii, ba mai mult, vei sti ce slujba sa alegi,
astfel incat sa obtii un salariu mare.

Nu poti trai cu bani putini, pentru ca adori luxul, bijuteriile si in general lucrurile scumpe, deci va trebui sa castigi pe masura, pentru a-ti permite toate acestea. Nu esti genul care sa munceasca pe branci, de unul singur, ci lucrezi foarte bine si cu rezultate extraordinare atunci cand ai parteneri sau asociati.

Ce te ajuta: diplomatia, atitudinea pozitiva.
Ce te opreste: comoditatea, teama de a actiona pe cont propriu.

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>
 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop AstroCafe pentru marti, 13 iunie: Provocari financiare si in iubire pentru doua zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies