Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!

Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!
Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!

Cu toții ne-am uitat măcar odată la un film romantic și ne-am construit în minte ideea de iubire perfectă. În realitate, în viață reală, există mai multe tipuri de relații amoroase. Relațiile care se construiesc în viață reală nu implică doar o întâlnire cu dragoste la prima vedere, sclipiri în ochi urmate de iubire veșnică. În realitate există relații sănătoase, susținute de eforturi de ambii parteneri, dar există și relații cu probleme, care te extenuează lent, dar sigur, și nici măcar nu iți dai seama, decât la final, când răul este deja făcut.

Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu! Cu toții ne-am uitat măcar odată la un film romantic și ne-am construit în minte ideea de iubire perfectă. În realitate, în viață reală, există mai multe tipuri de relații amoroase. Relațiile care se construiesc în viață reală nu implică doar o întâlnire cu dragoste la prima vedere, sclipiri în ochi urmate de iubire veșnică.

În realitate există relații sănătoase, susținute de eforturi de ambii parteneri, dar există și relații cu probleme, care te extenuează lent, dar sigur, și nici măcar nu iți dai seama, decât la final, când răul este deja făcut.

Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!
Relații de iubire care te epuizează încet și, când iți dai seama, e prea târziu!

Daca ai descoperit că trăiești o relație de cuplu nesănătoasă, acest aspect nu înseamnă neparat că partenerul de viață este singurul vinovat sau că acesta caută să te rănească.

Poate acest aspect înseamnă că dinamica dintre voi doi nu este cea corectă și că el mai are de procesat anumite lucruri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Totuși, o relație de acest gen te poate obosi extrem de mult și, în condiții necorespunzătoare, te poate băga chiar în depresie. Prezentăm în cele ce urmează câteva tipuri de relații care te epuizează încet dar sigur!

Citeste si: Sfaturi de urmat pentru a-l uita definitiv și a-ți vindeca sufletul!

Relațiile intermitente

Ați avut o relație de câțiva ani, dar apoi v-ați separat. După o pauză mai lungă sau mai scurtă v-ați decis să vă acordați a doua șansă. Ați constatat că lucrurile nu s-au îmbunătățit și nici schimbări în bine nu au apărut. Genul acesta de relație este greu de suportat pe termen lung.

Un partener care vine și pleacă, un partener alaturi de care nu poți rămâne mai mult timp este un partener incompatibil. Genul acesta de comportament nu face altceva decât să creeze confuzie, nestiind dacă vei putea vreodată să iți faci planuri alaturi de el.

Relațiile de spionaj

Fie unul dintre parteneri a avut o scăpare și a fost infidel, fie unul dintre parteneri este extrem de gelos și suspicios.

A ști parola partenerului tău, a controla mesajele și a acuza constant de înșelat ori tentative de flirt cu alte persoane nu este un comportament sănătos în cadrul unei relații de cuplu. O relație lipsita de încredere este o relație care te extenuează lent.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies