Remedii naturale care iti vindeca genunchii si coatele crapate si negre

Remedii naturale care iti vindeca genunchii si coatele crapate si negre
Remedii naturale care iti vindeca genunchii si coatele crapate si negre

Coatele si genunchii nu contin galnde care secrete ulei, prin urmare nu se hidrateaza si devin uscate si inchise la culoare. Aglomerarea de piele moarta formata prin frecare si presiune face sa apara o culoare inchisa in zona.

Aceste remedii naturale te pot ajuta insa sa ai un aspect placut al coatelor si genunchilor.

1. Praf de copt

Este un exfoliant natural care te va scapa de celulele moarte si iti va curata pielea. Ia o lingura de praf de copt si adauga putin lapte. Amesteca pana cand obtii o pasta. Aplica pasta pe genunchi si coate. Freaca usor apoi clateste cu apa.

Repeta zilnic.

2. Ceapa si usturoi

Sunt perfecte pentru pielea inchisa la culoare. Ia un catel de usturoi, curata-l si toaca-l marunt. Fa acelasi lucru cu o ceapa. Amesteca usturoiul si ceapa si aplica pe zonele inchise ale coatelor si genunchilor. Freaca timp de 10 minute, apoi clateste cu apa. Amesteca apoi o parte de glicerina si o parte de suc de lime si doua parti de apa de trandafiri.

Aplica amestecul pe locul in care ai aplicat ceapa si ustoriul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Remedii simple care te scapa de matreata - Sunt 100% naturale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies