REMEDII RĂCEALĂ: Cum scapi de răceală în 24 de ore

remedii raceala
REMEDII RĂCEALĂ: Cum scapi de răceală în 24 de ore

Răceala poate fi combătută în timp util, încă de la primele semne. Dacă vrei să nu te doboară boala, acționează încă din primul minut și vei scăpa de virusul gripal în numai 24 de ore.

 

Profesorul universitar Ron Eccles, de la Universitatea din Cardiff, propune o terapie șoc pentru a scăpa de răceală într-un timp record. Dacă observi că deja îți curge nasul și te irită sinusurile sau începi să ai febră, fă un duș fierbinte urgent: acesta te va încălzi suficient de tare încât să transpiri după aceea și să înlături febra, și, îți va desfunda sinusurile.

Următorul pas este să mănânci copios și sănătos.

Masa trebuie să conțină obligatoriu fructe cu un aport bogat de vitamina C. Tot la micul dejun poți consuma muesli (care conține atât cereale precum grâu sau ovăz cât și stafide și fructe uscate).

Citeste si: HOROSCOP. Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii. Nu vindeți nimic la început de an. Apar probleme cu ficatul

Nasul înfundat poate fi desfundat ușor printr-o baie cu aburi.

Ține-ți fața și nasul cât mai aproape de jetul cu aburi fierbinți și îți vei desfunda nasul instantaneu. Poți lua preventiv paracetamol, o aspirină pentru prevenirea durerilor de cap și nu uita să iei două-trei lingurițe de miere pentru ameliorarea durerilor în gât.

remedii raceala

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, pentru a te înviora puțin, ieși afară la o plimbare vreme de câteva minute, chiar dacă e ger.

Nu uita ca după ce intri în casă să consumi un ceai fierbinte în care să adaugi miere și lămâie.

Tot în acest ritm, poți consuma pentru prânz și cină mâncare fierbinte: o supă de tăiței cu pui sau o friptură sunt binevenite pentru o persoană răcită.

Citeste si: Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14- 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

Cum scapi de răceală în 24 de ore. Reteta de supa de usturoi care BATE TOATE ANTIBIOTICELE

Adio virusi gripali si raceli sacaitoare! Am gasit reteta perfecta pentru a combate inamicii nostri din sezonul rece: o supa din 50 de catei de usturoi mai puternica decat 100 de antibiotice la un loc!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alicina din usturoi face din aceasta leguma un adevarat antibiotic. Un studiu efectuat de Universitatea din Washington a aratat ca usturoiul este de pana la 100 ori mai puternic decat cele mai cunoscute 2 antibiotice aflate pe piata farmaceutica. Iata reteta cu care elimini orice virusi gripali:

Citeste si: Horoscopul pentru următorii 5 ani. Scorpionii vor fi vedetele zodiacului, Fecioarele sunt protejate de Divinitate până în anul 2022

Cum scapi de răceală în 24 de ore. INGREDIENTE:

50 de catei de usturoi (5 capatani de usturoi), curatati si decojiti
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de unt
2 cepe rosii mari, taiate in cuburi
1 lingura cimbru verde
6 cani (250ml) de supa de pui
ierburi proaspete sau uscate pentru gust (patrunjel, frunze de dafin, orice preferati)
3 cesti de paine veche sub forma de crutoane
1 ceasca de smantana

Cum se prepară vezi pe Revista Teo. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscopul RUNELOR 2019, de Mihai Voropchievici. Zodia care are protectia lui Dumnezeu și are un an fantastic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies