Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit

Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit
Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit

Pentru ca este vara si multi dintre noi au de suferit de pe urma aerului conditionat, iata care sunt cele mai bune remedii pentru gatul intepenit. Atunci cand ai gatul intepenit simti dureri si intampini dificultati in miscare, mai ales atunci cand incerci sa iti intori gatul intr-o parte. Iata topul celor mai bune remedii!

Exercitiile fizice sunt extrem de benefice atunci cand iti simti gatul intepenit. si asta pentru ca usureaza tensiunea cauzata de muschii tai care sunt incordati si intinsi. Exercitiul cel mai potrivit este sa stai in pozitia de drepti, relaxandu-ti corpul. Apleca capul in fata inspre piept si lasa-l pe spate privind spre tavan. Repeta msicarile timp de trei minute. incheie apoi acest exercitiu rotind usor umerii. inotul este un alt exercitiu relaxant pentru gatul intepenit, dar acesta necesita o suma de bani.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nunta cosmica dubla 2018. Urmeaza o perioada magica: sfaturi pentru toti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Crema asta minune iti topeste 1 centimetru pe zi din talie. Cum se prepara

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies