Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit

Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit
Remedii utile cand te trezesti cu gatul intepenit

Pentru ca este vara si multi dintre noi au de suferit de pe urma aerului conditionat, iata care sunt cele mai bune remedii pentru gatul intepenit. Atunci cand ai gatul intepenit simti dureri si intampini dificultati in miscare, mai ales atunci cand incerci sa iti intori gatul intr-o parte. Iata topul celor mai bune remedii!

Sarea Epsom este si ea un remediu pentru gatul intepenit. Compusa din sulfat de magneziu, sarea epsom ajuta la diminuarea rigiditatii gatului, regleaza activitatea mai multor enzime din corp si imbunatateste citculatia sangelui, reducand astfel tensiunea musculara si stresul. Adauga doua cani de sare Epsom in cada plina cu apa calda. Api scufunda-te in apa pana la gat timp de 15-20 de minute, de 3 ori pe saptamana. Este important de stiut ca acest remediu trebuie evitat daca ai probleme la rinichi sau diabet.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Nunta cosmica dubla 2018. Urmeaza o perioada magica: sfaturi pentru toti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Crema asta minune iti topeste 1 centimetru pe zi din talie. Cum se prepara

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies