Remediul de la bunica. Iata cum scapi peste noapte de negi

Remediul de la bunica. Iata cum scapi peste noapte de negi
Remediul de la bunica. Iata cum scapi peste noapte de negi

Praful, problemele hormonale şi o îngrijire neadecvată a pielii pot conduce la probleme ale tenului, dar şi ale pielii de pe restul corpului. Fiind o adevărată carte de vizită mai ales pentru femei, faţa trebuie să arate tot timpul impecabil, iar multe persoane dau anual o mulţime de bani pentru tratamente costisitoare.

Persoanele care au sistemul imunitar scăzut sunt mult mai vulnerabile să dezvolte negi pe suprafaţa pielii. Din fericire, sunt o mulţime de tratamente care pot reduce sau elimina negii.

Cum scapi de negi cu suc de ceapă

O altă soluţie care te scapă de negi şi de alte probleme ale tenului este sucul de ceapă. Se foloseşte un blender sau un storcător pentru a obţine sucul.

Fiind antiseptic, sucul de ceapă te scapă nu doar de negi, dar şi de coşuri şi ajută la regenerarea pielii. Se pune suc de ceapă pe zona afectată şi se repetă de două ori pe zi tratamentul.

Uleiul de tea trea este unul dintre cele mai puternice tratamente împotriva acneei şi a negilor. Se aplică două picături pe zona afectată şi se lasă să acţioneze peste noapte.

Şi planta de aloe vera este extrem de eficientă pentru a trata problemele pielii, precum eczema sau psoriazis.

Se freacă zona afectată cu o frunză tăiată de aloe vera.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Femeile din zodiac dupa care tanjesc toti barbatii. Ele fac ce vor din ei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Fericire mare in familia Elenei Gheorghe! "A nascut o fetita"! Ana, sora cantaretei a devenit din nou mama! DETALII EXCLUSIVE

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies