Restricții dure în Turcia! Se instituie carantina în weekend!

Restricții dure în Turcia!
Restricții dure în Turcia!

Noi restricții se vor impune pe teritoriul Turciei după explozia de infectări cu noul coronavirus.

Președintele Recep Tayyip Erdogan anunță noile restricții care vor fi impuse pe teritoriul Turciei, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu virusul Sars-Cov-2, a relatat Reuters, conform Agerpres.

Erdogan susține că se va institui carantina în zilele de weekend odată cu începerea Ramadanului. Restaurantele vor funcționa doar în regim de delivery și restricțiile în ceea ce privește circulația în intervalul orar 21.00-05.00 vor râmâne în vigoare.

Medicii au cerut Guvernului turc impunerea unor măsuri dure, întrucât situația din spitale este cât se poate de critică, aceștia afirmând că Turcia „se luptă cu un tsunami”, iar relaxarea măsurilor va genera un adevărat „asasinat social”.

Citeste si: Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții! „Să fie atenți…”

Turcia acceptă turişti nevaccinaţi pe timpul sezonului estival

Turcia aşteaptă turişti britanici, dar şi din alte zone, în perioada sezonului estival, fără a impune dovada de vaccinare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Restricții dure în Turcia!

Din data de 15 aprilie, autorităţile din Turcia vor anunța dacă turiştii veniți din alte țări vor mai trebui să dețină dovada rezultatului negativ, în urma testării anti-coronavirus, atunci când vor trece granița către teritoriul Turciei.

Numărul infectărilor, dar și al deceselor înregistrate zilnic, a crescut considerabil în ultima perioadă, după ce Guvernul Turciei a anunțat revenirea treptată la normalitate.

Turcia a înregistrat peste 29.081 de noi infectări cu virusul Sars-Cov-2 de vineri, acesta fiind unul dintre cele mai mari bilanțuri raportate în acest an.

Citeste si: Capitala scapă de carantină, deși rata de infectare este de 6,22 la mia de locuitori! Ce au de gând autoritățile?

Raed Arafat, despre noua tulpină de corona virus

„Tulpina are o contagiozitate mai mare, nu înseamnă că crește șansă că cei care se îmbolnăvesc să aibă o formă mai gravă prin noua tulpină, ea duce la simptomele de agravare pe care le are și cea predominantă, dar faptul că se răspândește mult mai reprede, e cu 70 la sută mai agresivă, normal că poate să crească brusc numărul celor infectați.

Ăsta e motivul pentru care preventiv s-au luat mai multe restricții în celelalte țări, în așteptarea unei analize mai clare.

Restricții dure în Turcia!

Franța a luat decizia de a închide transporturile aviaticeși feroviare până ce, în 48 de ore, să se ajungă la o analiză mai amplă. Noi am luat decizia pe 14 zile, sunt țări care au luat pe 10 zile”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies