Află din rândurile următoare care este rețeta de ardei umpluți a Roxanei Blenche.
Chef Roxana Blenche este foarte apreciată în mediul online, datorită rețetelor sale gustoase, pe care le prezintă cu drag urmăritorilor din mediul online, în semn de apreciere pentru aceștia.
De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de ardei umpluți, pe care a filmat-o și a postat-o pe canalul său de YouTube.
Rețeta de ardei umpluți a lui chef Roxana Blenche
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Care este umplutura pentru ardei umpluți
Ingrediente:
- un morcov
- un păstârnac
- 3 cepe
- 600 ml de bulion de casă
- 10 g cimbru verde
- 70 g orez
- 9 bucăți de ardei românești
- 1,5 kg de carne tocată de porc
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 400 g smântână
- 3 linguri făină
- un gram de piper
- un gram de sare
- o legătură de mărar
- 4 grame de boia dulce
Mod de preparare:
Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Pentru început tăiem legumele. Acestea nu trebuie tăiate foarte fin. Morcovul îl dăm pe răzătoare. Pasul următor este foarte simplu. Mergem la foc și într-o tigaie adăugăm ulei de floarea soarelui. Adăugăm ceapa, morcovul și păstârnacul. Le lăsăm să se călească, după care punem sare, boia dulce și piper.
Acum adăugăm orezul și carnea de porc. Umplutura pentru ardei este gata. Acum pregătim ardeii pentru umplut. Aducem oala în față. Punem crenguțe de cimbru pe fundul ei și începem operațiunea. Luăm ardeiul, luăm cărniță și umplem ardeiul. Adăugăm cimbru verde și pe deasupra. Luăm bulionul, apă. Punem capacul și acum merg la cuptor la 160 de grade, timp de o oră și jumătate. Acum facem o îngroșală simplă. 3 linguri de făină, apă călduță.