Rețetă de Carne de vită cu cartofi dulci. Mai fragedă ca niciodată!

reteta de carne de vita cu cartofi dulci
Rețetă de Carne de vită cu cartofi dulci

Carnea de vită cu cartofi dulci reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara cu ușurință. V-ați gândit să căutați rețeta simplă de la Wild cooking?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  carne de vită cu cartofi dulci , prezentată la Wild cooking, pe canalul de YouTube, theXclusive, Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o carne de vită cu cartofi dulci, preparată exact pe gustul vostru. 

 

Rețetă de  Carne de vită cu cartofi dulci

Pe canalul de YouTube, theXclusive, găsiți cea mai simplă rețetă de  carne de vită cu cartofi dulci , absolut delicioasă, prezentată la Wild cooking, Kanal D, în doar 7 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – o oră

Timp total  – o oră și 30 minute

Porții  – 2 persoane

Ingrediente –  Carne de vită cu cartofi dulci

  • un mușchiuleț de vită
  • sare de mare
  • 3 cartofi dulci
  • 150 g unt (la temperatura camerei)
  • 200 g roșii cherry
  • o căpățână de usturoi
  • câteva fire de rozmarin proaspăt
  • sare
  • piper negru măcinat

carne de vita cu cartofi dulci
Rețetă de Carne de vită cu cartofi dulci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețetă de Mic dejun englezesc. Unele persoane spun că este micul dejun al campionilor și că nu vor începe ziua fără el!

Mod de preparare -  Carne de vită cu cartofi dulci

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom începe prin a ne vom ocupa de carnea de vită.

Vom avea nevoie de un mușchiuleț de vită, de dimensiuni mai mari, pe care, cu ajutorul unui cuțit special de carne, îl vom tăia în jumătate. Imediat apoi, ne vom ocupa și de condimentarea acestuia. Prin urmare, vom presăra deasupra sare de mare (după gust), atât pe o parte, cât și pe cealaltă.

Pasul 2.  Acum a venit timpul să ne ocupăm și de pregătirea cartofilor dulci.

Așadar, vom avea nevoie de 3 cartofi dulci, de dimensiuni mai mari, pe care îi vom tăia rondele, de dimensiuni potrivite.

Pasul 3.   În continuare, ne vom ocupa de pregătirea  focului  pentru pirostria noastră, pentru că această rețetă de carne de vită cu cartofi dulci se poate prepara și afară, în aer liber, pe pirostrie. Bineînțeles că rețeta se poate pregăti și în casă, însă de această dată, o vom pregăti în aer liber, direct pe pirostrie, într-o tigaie de dimensiuni mai mari.

Pasul 4.  Așadar, acum ne vom ocupa de prepararea cartofilor dulci, pentru care vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mici, în care vom turna apă și vom adăuga bucățile de cartofi dulci, pentru a-i fierbe. Îi lăsăm pe foc până când se vor fierbe așa cum ne dorim, pentru a prepara un piure dulce din ei.

retete emisiunea wild cooking de la kanal d
Rețetă de Carne de vită cu cartofi dulci[Sursa foto: Captură YouTube]

Pasul 5.  Odată ce cartofii dulci s-au fiert îndeajuns de bine, îndepărtăm oala de pe pirostrie și o înlocuim cu o tigaie de dimensiuni mai mari. Vom avea nevoie de 100 de grame de unt (la temperatura camerei), pe care îl vom adăuga în tigaie, pentru a se topi. Odată ce untul a început să se topească, vom adăuga și 200 de grame de roșii cherry, întregi, o căpățână de usturoi întreagă, dar și câteva fire de rozmarin proaspăt. Imediat apoi, facem loc în tigaie și pentru cele două bucăți de carne de vită. Nu trebuie să uităm ca din când în când să întoarcem carnea, pentru a se găti uniform pe ambele părți.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 6.  În timpul în care carnea se gătește, vom face piureul nostru delicios de cartofi dulci. Așadar, vom lua oala în care se află cartofii noștri dulci, în care vom mai adăuga 50 de grame de unt (la temperatura camerei) și vom începe să pasăm cartofii cu untul, pentru a forma piureul. Adăugăm apoi și sare și piper negru măcinat (după gust). Odată ce piureul este gata, îl vom transfera într-o farfurie.

Pasul 7.  Mai adăugăm puțin unt și deasupra cărnii din tigaie, iar apoi o putem scoate din tigaie, o feliem subțire, iar rețeta este gata!

Carnea de vită cu cartofi dulci  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

cea mai buna reteta de carne de vita cu cartofi dulci
Rețetă de Carne de vită cu cartofi dulci[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de sushi cu somon. Aveți nevoie de tehnică, ingrediente și dragoste!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețetă de Aripioare de pui crocante. Le vei da uitării pe cele de la fast-food!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies