Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica! „Am pus doi căței de usturoi.”

Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica! „Am pus doi căței de usturoi.”
Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica! „Am pus doi căței de usturoi.”

Află din rândurile următoare care este ciorba de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica.

Nicoleta Voica, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Din când în când, interpreta de muzică populară postează în mediul online diferite rețete ale preparatelor pe care le gătește pentru familia sa. De data aceasta, Nicoleta Voica a pregătit o rețetă de ciorbă de mazăre cu găluște.

Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica

Citește și: Rețeta de paste cu pui și ciuperci a Nicoletei Voica: „Vă propun o rețetă ușoară, care nu necesită timp mult în bucătărie și care cu siguranță tuturor, și celor mici, și celor mari.”

Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica
Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Pulpă de porc la cuptor, în bere, rețeta Nicoletei Voica. „O rețetă ușoară și foarte gustoasă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente:

  • ulei;
  • o ceapă mare;
  • un ardei;
  • 2 linguri de zarzavat la borcan;
  • morcov;
  • mazăre;
  • afumătură;
  • mărar;
  • doi căței de usturoi;
  • țelină.

Pentru găluști aveți nevoie de:

  • apă;
  • 6 linguri de făină;
  • sare și piper după gust

  Mod de preparare:

Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Punem într-o oală puțin ulei. După aceea, o să punem la călit pentru 4-5 minute o ceapă mare sau două cepe mai mici cu un ardei tocat. Apoi, peste o să punem zarzavat pus în borcan. Adică, tot ce înseamnă ardei, ceapă, roșii într-un borcan.

Am pus 2 linguri din această compoziție. Apoi o să pun apa, o să pun mazărea. O să pun afumătură. Am cârnați și bacon, ca să dea gust de afumat și să fie bună. O las să fiarbă 40 de minute cu morcovul, cu toată afumătura asta și spre sfârșit, adică după ce fierbe 40 de minute, o să pun mărarul, usturoiul. Am pus doi căței de usturoi, doar pentru gust, și țelină.
Apoi, o să pun la sfârșit, pentru ultimele 9 minute aceste găluște. Doar apă, eu am pus 6 linguri de făină, apă, sare și piper după gust. Le-am amestecat și le pun la fiert. Să facem din această compoziție de făină cu apă un aluat nici prea subțire nici prea gros, atât cât să îl putem pune cu lingura în ciorbă pentru ultimele 8-9 minute
.”, a spus Nicoleta Voica pe YouTube.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rețeta de pulpă de miel cu legume la cuptor a lui chef Sorin Bontea: „Le bag la cuptor, mielul și legumele în același timp!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies