Iată mai jos o rețetă extrem de simplă, pe care o poți pregăti chiar și astăzi. Se pregătesc extrem de ușor și sunt de-a dreptul delicioși.
Ana Pîrvulescu, frumoasa soră a Elenei Gheorghe, ne propune o rețetă delicioasă de covrigi Brezel, pe care îi putem face în această perioadă, cât timp stă acasă.
Pentru pregătirea lor, nu avem nevoie decât de cinci ingrediente, iar în câteva zeci de minute sunt numai buni de consumat.
Citeste si: Rețete pandemie. Ce gătești cu ce ai prin cămară? Iată o listă de rețete cu carne de pui și alte ingrediente de prin casă!
Covrigi Brezel
Ingrediente
500 grame de făină
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
-o linguriță de sare
-o linguriță de zahăr
- 300 de ml de lapte
10 grame drojdie sau un cubuleț (la un kg de făină).
Citeste si: Rețetă de pâinici de casă fără drojdie, de la Ela Crăciun. A devenit viral!
Se fieb în 1 litru de apă fierbinte cu 3 linguri de bicarbonat de sodiu, timp de 30 de secunde. Se coc la 170 de grade, până au o culoare aurie. Se pot consuma calzi sau reci, alături de lapte sau simpli. Poftă bună!
Pentru un plus de gust, se pot adăuga semințe de mac ori de susan înainte de a-i așeza la cuptor.