Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina! Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina! Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”
Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina! Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Află din rândurile următoare care este rețeta bunicii Gherghina pentru friptura de miel.

Bunica Gherghina este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bunicuțe din mediul online, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi. Astfel, în semn de recunoștință pentru comunitatea sa numeroasă de urmăritori, bunica Gherghina postează adesea idei de rețete pentru publicul din mediul online.

De data aceasta, bunica Gherghina a pregătit friptura de miel și a filmat întreg procesul.

Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară .”, a spus bunica Gherghina.

Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina
Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina[Sursa foto: Facebook]

Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina

Citește și: Rețeta de halva turcească a bunicii Gherghina! Desertul copilăriei: „Mama mea făcea o halva turcească, care era o prăjitură minunată.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „La cererea voastră, vreau să vă pregătesc gogoși cu căpșuni.” Rețeta de gogoși cu căpșuni a bunicii Gherghina de pe TikTok

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • pastă de tomate;
  • 10 legături de usturoi verde;
  • o pulpă de miel;
  • 5 legături de pătrunjel;
  • piper boabe;
  • foi de dafin;
  • sare;
  • ulei.

Mod de preparare:

Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor bunicii Gherghina, rezultatul este de-a dreptul delicios. 

Acum urmează să curăț verdețurile. Carnea de miel trebuie să o pun la fiert. Trebuie să o fierb mai întâi, că nu e bună nefiartă.

Am curățat verdețurile și acum punem carnea de miel la fiert. Ținem carnea la fiert 15 minute. În această cratiță punem usturoiul. Eu doar usturoi pun la friptura de miel. Altceva nu pun. Acum punem carnea de miel peste usturoi în cratiță. Am aranjat carnea și punem câteva bobițe de piper. Punem câteva foi de dafin. Urmează pasta de tomate. Punem pe fiecare bucățică de carne. Punem și printre bucăți.
În continuare, punem și sare. Acum punem uleiul, 7 linguri de ulei. Peste carne, punem zeama de unde a fiert carnea. Acum, ultima dată, îi punem pătrunjelul. Mergem cu tava la cuptor. Să vedeți ce bunătate o să iasă!
”, a explicat bunica Gherghina în mediul online.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețeta de fasole moldovenească a maicii Ecaterina! O rețetă simplă și sățioasă de post: „Când punem fasolea la înmuiat în apă se pune o lingură de bicarbonat pentru a elimina toxinele.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies