Află din rândurile următoare care este rețeta bunicii Gherghina pentru friptura de miel.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bunicuțe din mediul online, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi. Astfel, în semn de recunoștință pentru comunitatea sa numeroasă de urmăritori, bunica Gherghina postează adesea idei de rețete pentru publicul din mediul online.
De data aceasta, bunica Gherghina a pregătit friptura de miel și a filmat întreg procesul.
„ Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară .”, a spus bunica Gherghina.
Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- pastă de tomate;
- 10 legături de usturoi verde;
- o pulpă de miel;
- 5 legături de pătrunjel;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- sare;
- ulei.
Mod de preparare:
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor bunicii Gherghina, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Acum urmează să curăț verdețurile. Carnea de miel trebuie să o pun la fiert. Trebuie să o fierb mai întâi, că nu e bună nefiartă.
Am curățat verdețurile și acum punem carnea de miel la fiert. Ținem carnea la fiert 15 minute. În această cratiță punem usturoiul. Eu doar usturoi pun la friptura de miel. Altceva nu pun. Acum punem carnea de miel peste usturoi în cratiță. Am aranjat carnea și punem câteva bobițe de piper. Punem câteva foi de dafin. Urmează pasta de tomate. Punem pe fiecare bucățică de carne. Punem și printre bucăți.