Secretul pufoșeniei absolute. Descoperă ingredientul magic care transformă gogoșile în delicioase bombe de puf!

Secretul pufoșeniei absolute. Descoperă ingredientul magic care transformă gogoșile în delicioase bombe de puf!
Secretul pufoșeniei absolute. Descoperă ingredientul magic care transformă gogoșile în delicioase bombe de puf!

Cu siguranță toți suntem fanii gogoșilor, pe lângă gustul delicios pe care îl au, acestea ne aduc aminte foarte mult de copilărie. Foarte multe gospodine încearcă să țină pentru ele secretul unui aluat fraged, pufos și aromat. Iată care este secretul pentru cele mai pufoase gogoși!

Cu toții avem un desert preferat, iar cu siguranță gogoșile sunt pe primul loc pentru foarte multe persoane. Ele se pot combina cu un suc răcoritor și cu foarte multe topping-uri care le va schimba gustul și îl va face unul inedit. 

Care este ingredientul secret ce le face pufoase

Gogoșile sunt un desert pe cinste, iar mulți dintre noi le-ar alege oricând.

Se pot mânca cu zahăr sau cu orice alt sos dulce pe care îl alege fiecare persoană. Puține gospodine reușesc să obțină gogoșile foarte pufoase, la fel ca cele ale bunicii, dar acest lucru ține doar de un ingredient secret pe care nu multă lume îl știe.
Cu ajutorul acestui ingredient vei reuși să pregătești un desert de-a dreptul delicios care îi va face pe membrii familiei să aprecieze aluatul pufos și foarte gustos.

Citeste si: Cea mai bună rețetă pentru zacusca de vinete

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aluatul se prepară cu ajutorul câtorva ingrediente simple, ca de exemplu, coji de lămâie și zahăr. Acesta vor ieși pufoase cu ajutorul ouălor, deoarece secretul este cantitatea lor.

Cel mai indicată ar fi să folosiși numai gălbenușuri, fără albușuri.

Rețeta de gogoși pufoase- Ingrediente

  • 500 g făină
  • 2 gălbenușuri
  • 350 ml lapte
  • 2 pliculețe zahăr vanilat
  • un praf de sare
  • coajă de lămâie
  • 1 lingură zahăr
  • 30 g drojdie proaspătă sau 10 g drojdie uscată
  • 10 g zahăr pudră vanilat
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare gogoși pufoase

La început se va amesteca drojdia cu o lingură de zahăr și cu laptele călduț. Aceasta se va lăsa să se activeze puțin, până când lichidul va face spumă. Ulterior, se bat bine gălbenușurile cu 300 de grame de făină, cu ajutorul unui mixer. Se adaugă sare, zahăr vanilat, coajă de lămâie și restul de făină. Aluatul obținut se frământă până când se obține o cocă elastică și moale.

Aceasta se lasă la dospit timp de 30 de minute. După dospire, aluatul pentru gogoși pufoase se întinde pe un blat cu făină de grosimea unui deget. După ce ați urmat acești pași, desertul este gata și poate fi servit alături de întreaga familie. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretul unui păr sănătos. Aplică acest ingredient pe păr pentru un plus de strălucire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies