Află din rândurile următoare care este rețeta de înghețată de casă, fără zahăr a lui Carmen Brumă.
Carmen Brumă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi.
În vârstă de 46 de ani, vedeta este o adevărată inspirație pentru femeile care se luptă cu kilogramele în plus sau vor să le țină sub control. Astfel, pe lângă postările cu activitățile sale din viața de zi cu zi, cele cu activitățile profesionale pe care le desfășoară, dar și imagini incendiare din vacanță, vedeta postează din când în când și diferite clipuri cu secrete din bucătărie, oferindu-le urmăritorilor săi o alternativă sănătoasă de mâncare.
De data aceasta, Carmen Brumă a dezvăluit rețeta ei de înghețată de casă, fără zahăr. Cum zilele toride ale verii ne pun adesea în dificultate, ne putem răcori cu această rețetă de înghețată, fără să ne îngrijorăm de kilogramele în plus.
Rețetă de înghețată de casă, fără zahăr
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
Citește și: Cea mai bună rețetă de limonadă! Ingredientul secret, care îi dă un gust senzațional
Potrivit informațiilor oferite de Carmen Brumă, pentru a pregăti înghețată de casă, fără zahăr, ai nevoie de următoarele ingrediente:
- Iaurt, cu 5% grăsime
- 3 cupe de colagen
- Fulgi de cocos
- Scorțișoară
Mod de preparare
Carmen Brumă a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al înghețatei. Procesul este unul foarte simplu, rapid, iar rezultatul este de-a dreptul delicios. Mai mult decât atât, vedeta folosește și un ingredient secret – colagen, care are multiple beneficii pentru piele, unghii și păr, fiind un ingredient esențial din rutina de îngrijire a femeilor, pe care Carmen Brumă l-a introdus cu ușurință și în alimentație.
„ Îmi place înghețata, mai ales în zilele toride, așa că mi-am făcut o variantă potrivită pentru gustul și nevoile mele: înghețata cu colagen. Am amestecat niște iaurt, cu 5% grăsime, cu 3 cupe de colagen, care mai are încă 8 ingrediente importante pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor, apoi, am adăugat niște fulgi de cocos și scorțișoară. Am amestecat totul și am pus compoziția pe foaie de copt, într-o caserolă din sticlă, pe care am băgat-o la congelator, pentru aproximativ 2 ore.