Pe lângă treburile gospodărești de care se ocupă zi de zi, Geta Sterp pregătește și rețete delicioase.
Geta Sterp și-a obișnuit comunitatea în mediul online, și nu numai, să fie activă și gospodară, chiar dacă este în perioada sarcinii. Astfel, zi de zi o putem vedea pe rețelele de socializare cum trebăluiește prin casă sau prin curte, având activitate în mod constant, pentru a-și ajuta familia așa cum știe și poate ea mai bine. Pe lângă treburile gospodărești pe care le face, Geta Sterp mai pregătește și rețete delicioase, pentru toți membrii familiei.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Chiar în urmă cu scurt timp, a postat pe contul său de Instagram, o rețetă de lava cake, făcută pas cu pas, cu ingrediente pe care cu siguranță le aveți în casă, dar cel mai important, aceasta și-a dorit să prepare și să pregătească această delicioasă rețetă de desert, alături de sora sa Ileana, dar și de nepoțică.
Lava Cake, pregătit de Geta Sterp
Ingrediente
- 125 g ciocolată pentru menaj
- 85 g ciocolată cu lapte
- 100 g zahăr
- 200 g margarina
- două căni de făină
- 5 ouă
- o linguriță de praf de copt
Mod de preparare
- "Batem ouăle întregi, cu zahărul. Topim ciocolata împreună cu margarina, la foc mic și le punem peste ouă. Apoi, adăugăm făina, praful de copt și omogenizăm totul foarte bine.
- Ungem cu margarină formele din silicon, apoi turnăm din compoziție, în fiecare. Băgăm la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 15 minute.
- Dacă veți obține ciocolata mai solidă la interior, atunci sufleul ar trebui copt mai puțin.
- Spor la treabă și poftă bună!", a explicat Geta Sterp, într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram.