Chef Joseph Hadad a dezvăluit rețeta pentru mini burger de vită.
Chef Joseph Hadad a venit în ajutorul iubitorilor de burger și a dezvăluit rețeta pentru o carne bine făcută și un burger de-a dreptul savuros.
Care sunt ingredientele pentru mini burger de vită
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Chef Joseph Hadad a postat pe rețelele de socializare lista exacta cu tot ce avem nevoie pentru a realiza chiar la noi acasă burgerii delicioși.
Ingrediente:
- 400g carne tocată de vită
- 1/2 linguriță ketchup
- 1/2 linguriță muștar
- 4 mini chifle
- 8 felii de piept de rață afumat (opțional)
- Sare si piper
- Roșii
- Salată verde
- Batoane
Aperitiv sos:
- 4-5 murături
- 1 ceapă mică
- 1 lingură pătrunjel tocat
- 1 lingură hrean
- 3 căței de usturoi
- 2 linguri maioneză
- Sare si piper
Cum prepară chef Joseph Hadad mini burgerii de vită
Chef Joseph Hadad a dat explicații, pas cu pas, cum prepară carnea pentru burgeri, care sunt ingredientele pe care le amestecă și care sunt cantitățile exacte pentru ca burgerul să iasă
delicios. În momentul în care amestecul de carne este gata, chef Joseph Hadad face chifteluțele, apoi adaugă sos pe jumătate de chiflă, pune salata verde, roșiile feliate, apoi pieptul de rață și acoperă, din nou cu sos și cealaltă jumătate de chiflă. Bucătarul oferă și câteva sfaturi pentru ca burgerul să iasă ca la carte. "Proces: Burger: amestecați foarte bine carnea de vită, ketchup-ul, muștarul, sarea și piperul.