Pancakes vegane reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de pancakes vegane. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase pancakes vegane, preparate exact pe gustul vostru.
Rețetă de Pancakes vegane
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de pancakes vegane, absolut delicioase, în doar 5 pași simpli!
Timp de pregătire – 40 minute
Timp de preparare – 20 minute
Timp total – o oră
Porții – 15 bucăți
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente – Pancakes vegane
- o cană de făină
- o lingură de praf de copt
- sare
- scorțișoară
- o cană de lapte (fără lactoză)
- o lingură de oțet de mere
- o esență de vanilie
- sirop de arțar
- unt (la temperatura camerei)
- afine
- căpșune
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 15 bucăți.
Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.Mod de preparare - Pancakes vegane
Pasul 1. În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga o cană de făină, alături
de o lingură de praf de copt, sare (după gust) și un praf de scorțișoară. Cu ajutorul unei linguri, le vom încorpora pe toate, apoi, momentan, vom lăsa bolul deoparte, pentru a ne ocupa de următorul pas.Pasul 2. Separat, într-un bol de dimensiuni mai mici, vom adăuga o cană de lapte fără lactoză, o lingură de oțet de mere, o esență de vanilie și puțin sirop de arțar. Cu ajutorul unei linguri, vom amesteca toate ingredientele adăugate,
Pasul 3. Aluatul se lasă deoparte, pentru a se odihni, timp de cel puțin 20 de minute. După acest interval de timp, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, în care vom prepara clătitele noastre.
Pasul 4. În momentul în care aluatul a început să formele câteva bule deasupra, a venit timpul să le întoarcem și să le mai lăsăm în tigaie, până când devin aurii. Procesul se repetă până când toată compoziția de clătite este consumată. Atenție însă! Nu trebuie să uităm, ca după fiecare clătită pregătită, este nevoie să mai adăugăm câte puțin unt (la temperatura camerei).
Pasul 5. Odată ce toate clătitele noastre sunt preparate, le vom transfera pe o farfurie, una peste alta, în funcție de câte ne dorim să consumăm, apoi deasupra adăugăm câte un cubuleț mic de unt (la temperatura camerei), așezăm câteva fructe proaspete, în funcție de preferințe, precum afinele și căpșunele, iar deasupra vom mai turna și puțin sirop de arțar, iar rețeta este gata!
Rețeta de pancakes vegane este gata și se pot servi calde. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Negresă cu glazură de ciocolată albă