Rețetă de Pancakes vegane. Un mic-dejun savuros și sănătos!

cea mai buna reteta de pancakes vegane
Rețetă de Pancakes vegane

Pancakes vegane reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  pancakes vegane. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase pancakes vegane, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Pancakes vegane

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  pancakes vegane, absolut delicioase, în doar 5 pași simpli!

Timp de pregătire  – 40 minute

Timp de preparare  – 20 minute

Timp total  – o oră

Porții  – 15 bucăți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente – Pancakes vegane

  • o cană de făină
  • o lingură de praf de copt
  • sare
  • scorțișoară
  • o cană de lapte (fără lactoză)
  • o lingură de oțet de mere
  • o esență de vanilie
  • sirop de arțar
  • unt (la temperatura camerei)
  • afine
  • căpșune

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 15 bucăți.

Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

reteta de pancakes vegane
Rețetă de Pancakes vegane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de tartă cu cremă de ou, cunoscută ca pastel de nata. Desert specific portughez, cu o cremă delicioasă!

Mod de preparare - Pancakes vegane

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga o cană de făină, alături

de o lingură de praf de copt, sare (după gust) și un praf de scorțișoară. Cu ajutorul unei linguri, le vom încorpora pe toate, apoi, momentan, vom lăsa bolul deoparte, pentru a ne ocupa de următorul pas.

Pasul 2.  Separat, într-un bol de dimensiuni mai mici, vom adăuga o cană de lapte fără lactoză, o lingură de oțet de mere, o esență de vanilie și puțin sirop de arțar. Cu ajutorul unei linguri, vom amesteca toate ingredientele adăugate,

pentru a le încorpora mai bine. Conținutul bolului se va turna peste ingredientele uscate din bolul de dimensiuni mai mari. Amestecăm cu ajutorul unei furculițe, foarte, foarte bine, pentru ca ingredientele uscate să se încorporeze cu cele umede.

Pasul 3.  Aluatul se lasă deoparte, pentru a se odihni, timp de cel puțin 20 de minute. După acest interval de timp, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, în care vom prepara clătitele noastre.

Așezăm tigaia pe aragaz, la foc mediu, și o ungem cu puțin unt. Abia apoi vom începe să turnăm din compoziția noastră de clătite, cu ajutorul unui polonic sau a unei cupe de înghețată de dimensiuni mai mici. În cazul în care vă doriți, puteți adăuga câteva fructe proaspete si în acest moment, pentru ca desertul nostru să aibă și fructe în compoziție.
În caz contrar, puteți servi clătitele la final, cu fructele proaspete alese.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

cea mai simpla reteta de pancakes vegane
Rețetă de Pancakes vegane[Sursa foto: freepik]

Pasul 4.  În momentul în care aluatul a început să formele câteva bule deasupra, a venit timpul să le întoarcem și să le mai lăsăm în tigaie, până când devin aurii. Procesul se repetă până când toată compoziția de clătite este consumată. Atenție însă! Nu trebuie să uităm, ca după fiecare clătită pregătită, este nevoie să mai adăugăm câte puțin unt (la temperatura camerei).

Pasul 5.  Odată ce toate clătitele noastre sunt preparate, le vom transfera pe o farfurie, una peste alta, în funcție de câte ne dorim să consumăm, apoi deasupra adăugăm câte un cubuleț mic de unt (la temperatura camerei), așezăm câteva fructe proaspete, în funcție de preferințe, precum afinele și căpșunele, iar deasupra vom mai turna și puțin sirop de arțar, iar rețeta este gata!

Rețeta de pancakes vegane  este gata și se pot servi calde. Poftă bună!

pancakes vegane
Rețetă de Pancakes vegane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Negresă cu glazură de ciocolată albă



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pavlova clasică. Un desert delicios pe bază de bezea și margini crocante!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies