Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, îndrăgită în întreaga lume. Descoperă combinația perfectă pentru o experiență culinară rafinată!

reteta de pizza cu bacon ciuperci si cascaval
Rețetă de Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, îndrăgită în întreaga lume

Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, preparată exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Pizza   cu bacon, ciuperci și cașcaval

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 15 minute

Timp de preparare  – 15 minute

Timp total  – 30 minute

Porții  – 6 persoane

Ingrediente – Pizza  cu bacon, ciuperci și cașcaval

Ingrediente pentru aluat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

  • 3 căni de făină
  • o linguriță de sare
  • o linguriță de zahăr granulat
  • un pachet de drojdie uscată activă
  • o lingură de ulei de măsline
  • o cană și un sfert de apă caldă

Ingrediente pentru topping

  • 250 g ciuperci feliate
  • o jumătate de cană parmezan ras
  • o roșie mare
  • 4 felii de bacon, fierte și mărunțite
  • un sfert de cană de pătrunjel proaspăt
  • 2 linguri de ulei de măsline

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai simpla reteta de pizza cu bacon
Rețetă de Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, îndrăgită în întreaga lume[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Paste cu creveți, roșii și pătrunjel, ușor de preparat

Mod de preparare - Pizza  cu bacon, ciuperci și cașcaval

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de prepararea  aluatului. Așadar, vom avea nevoie de un bol mare, în care vom combina 3 căni de făină, o linguriță de sare, o linguriță de zahăr granulat și un pachet de drojdie uscată activă. În plus, nu trebuie să uităm să adăugăm și o lingură de ulei de măsline și o cană și un sfert de apă călduță. Toate ingredientele se amestecă până se formează un

aluat moale.

Pasul 2.  A venit timpul să ne ocupăm de frământarea aluatului. Așadar, vom aduce aluatul pe o suprafață cu făină, pentru a-l frământa, timp de aproximativ 5-10 minute, până devine neted și elastic. După acest interval de timp, vom lăsa aluatul să crească, într-un vas pe care l-am uns cu unt, în prealabil și pe care îl vom acoperi cu o cârpă umedă, pentru a-l lăsa la crescut într-un loc călduț, timp de aproximativ o oră, pentru a-și dubla volumul.

Pasul 3.  Între timp, vom preîncălzi cuptorul, la o temperatură de 220 de grade Celsius.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

pizza cu bacon ciuperci si cascaval
Rețetă de Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, îndrăgită în întreaga lume[Sursa foto: freepik]

Pasul 4.  Acum a venit momentul să   întindem aluatul de pizza, după ce l-am așezat pe o suprafață pudrată cu făină. Odată ajunsă la dimensiunea dorită, a venit timpul să adăugăm și toppingurile alese. Așadar, vom unge aluatul de pizza cu 2 linguri de ulei de măsline, peste care vom presăra o jumătate de cană de parmezan ras, pe tot aluatul. Ulterior, vom adăuga și 250 de grame de ciuperci feliate, o roșie mare, feliată, dar și 4 felii de bacon, fierte.

Pasul 5.  Pizza se coace, timp de aproximativ 12-15 minute sau până când crusta este maro aurie și brânza este topită și clocotită. După acest interval de timp, vom scoate pizza din cuptor, iar ulterior, chiar și pizza din tavă, pentru a o orna cu pătrunjel proaspăt tocat.

Pasul 6.  Acum că preparatul nostru delicios de pizza este gata, vom tăia pizza felii, pentru a o servi fierbinte, iar rețeta este gata!

Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

cea mai buna reteta de pizza cu bacon
Rețetă de Pizza cu bacon, ciuperci și cașcaval, îndrăgită în întreaga lume[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Friptură de porc cu legume, delicioasă și versatilă



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețetă de Supă cremă de cartofi. O supă cu adevărat copioasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies