Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat!

reteta de pizza cu blat de paine
Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat

Pizza cu blat de pâine reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă preparată chiar de Alexandra Matei (Creața), de la emisiunea „Păzea, Creața gătește!”?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  pizza cu blat de pâine, realizată de Alexandra Matei (Creața), prezentatoarea emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, pe canalul de  YouTube WOWnews  și  Facebook WOWbiz . În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă pizza cu blat de pâine, preparată exact pe gustul vostru.

 

Rețetă de  Pizza cu blat de pâine  - „Păzea, Creața gătește!” 

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  pizza cu blat de pâine, absolut delicioasă, în doar 8 pași simpli!

Timp de pregătire  – 35 minute

Timp de preparare  – 25 minute

Timp total  – o oră

Porții  – 5 persoane

Ingrediente –  Pizza cu blat de pâine  - „Păzea, Creața gătește!”

  • pâine toast
  • 3 roșii
  • 150 g șuncă de pui
  • 200 g măsline (fără sâmburi)
  • 100 g ciuperci la conservă
  • 250 g cașcaval
  • un ardei roșu gras
  • 300 ml sos de roșii
  • 3 ouă (la temperatura camerei)
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei de măsline

De menționat este faptul că această cantitate de  ingrediente   este utilizată pentru

aproximativ 5 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

pizza cu blat de paine
Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un deliciu sănătos și cu adevărat ușor de preparat!

Mod de preparare -  Pizza cu blat de pâine - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, vom pregăti tava noastră pentru preparatul de astăzi. Așadar, vom avea nevoie de o tavă de cuptor dreptunghiulară, în care am așezat hârtie de copt, pe care o vom unge cu puțin ulei de măsline.

Pasul 2.  Imediat apoi, ne vom ocupa de ardeiul nostru gras. Așadar, vom avea nevoie de un ardei roșu gras, de la care vom îndepărta cotorul și semințele, iar mai apoi îl vom tăia în fâșii subțiri. Fâșiile de ardei gras se vor așeza într-un bol de dimensiuni potrivite.

Pasul 3.  În continuare ne vom ocupa și de roșii. Așadar, vom avea nevoie de 3 roșii de dimensiuni mai mari, de la care vom îndepărta codițele, iar ulterior le vom tăia în felii,

pe care le vom așeza tot într-un bol de dimensiuni mai mici.

Pasul 4.  Acum ne vom ocupa și de șunca noastră delicioasă de pui. Așadar, vom avea nevoie de 150 de grame de șuncă de pui, felii pe care le vom așeza unele peste altele, pentru ca ulterior să le tăiem în fâșii de dimensiuni potrivite. Fâșiile tăiate se transferă pe o farfurie întinsă.

Pasul 5.  În continuare, ne vom ocupa și de cașcaval. Așadar, vom avea nevoie de 250 de grame de cașcaval, pe care îl vom rade pe răzătoare, pe partea cu găurile de dimensiuni potrivite, direct într-o farfurie de dimensiuni mai mari.

retete emisiunea pazea creata gateste
Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 6.  Acum vom aduce iar tava de cuptor pe care am pregătit-o chiar de la începutul rețetei, pentru a așeza, rând pe rând, feliile de pâine toast, astfel încât să acoperim toată suprafața tăvii. Ungem fiecare felie de pâine toast cu cele 300 de mililitri de sos de roșii, în care am adăugat și sare și piper negru măcinat (după gust). Imediat apoi, presărăm deasupra și cașcavalul ras, așezăm și fâșiile de șuncă de pui, roșiile, fâșiile de ardei gras roșu, măslinele negre (fără sâmburi), dar și ciupercile.

Pasul 7.  Într-un bol de dimensiuni mai mici, vom sparge cele 3 ouă întregi (la temperatura camerei), pe care le vom bate foarte bine cu o furculiță. Conținutul se va turna peste pizza, cât să ajungă în cât mai mult loc cu putință.

Pasul 8.  Între timp, este necesar să preîncălzim și cuptorul la o temperatură de 180 de grade Celsius, pentru ca mai apoi să introducem tava la cuptor, timp de aproximativ 25 de minute. După acest interval de timp, scoatem tava de la cuptor, ulterior și pizza din tavă, iar rețeta este gata!

Pizza cu blat de pâine  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

cea mai buna reteta de pizza
Rețeta de Pizza cu blat de pâine a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, mult mai ușor de preparat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețetă de Pui cu smântână la cuptor a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un gust inedit într-o singură farfurie!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Rețeta de Chec pufos cu cacao a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, preparată ca la mama acasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies