Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Un deliciu sănătos și cu adevărat ușor de preparat!

retete cu avocado pazea creata gateste
Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”

Avocado reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor și în foarte multe moduri. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă preparată chiar de Alexandra Matei (Creața), de la emisiunea „Păzea, Creața gătește!”?

Aflați din rândurile următoare 4 rețete numai bune cu  avocado, realizate de Alexandra Matei (Creața), prezentatoarea emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, pe canalul de  YouTube WOWnews  și  Facebook WOWbiz . În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase rețete cu avocado, preparate exact pe gustul vostru.

 

4 Rețete diferite cu  Avocado  - „Păzea, Creața gătește!” 

Astăzi vom realiza cele mai simple rețete cu  avocado, absolut delicioase, în doar câțiva pași simpli!

Timp de pregătire  – 15 minute

Timp de preparare  – 15 minute

Timp total  – 30 minute

Porții  – 2-4 persoane

Ingrediente –  Avocado Toast  - „Păzea, Creața gătește!”

  • felii de pâine toast
  • 150 g brânză proaspătă de vaci
  • un avocado
  • o lămâie
  • 2 ouă (la temperatura camerei)
  • rucola
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare – Avocado Toast - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.

 În primul și-n primul rând, vom pune 2 felii toast în prăjitorul de pâine. Între timp, ne vom ocupa și de prăjirea a 2 ouă (la temperatura camerei), pe care le vom prepara ochi, pentru această rețetă. Odată ce ouăle sunt preparate, le vom lăsa puțin deoparte.

Pasul 2.  În continuare, ne vom ocupa de ungerea feliilor de pâine toast, cu brânză proaspătă de vaci.

Așadar, cu ajutorul unei linguri vom pune brânza, în funcție de preferințe, mai multă sau mai puțină.

Pasul 3.  Un pas foarte important atunci când vine vorba despre avocado, ține de tăierea acestuia. Prin urmare, cu ajutorul unui cuțit, vom tăia avocado-ul pe lateral, iar apoi îl vom răsuci, pentru a se rupe pe jumătate. Îndepărtăm sâmburele și tăiem câteva feliuțe pentru a le așeza peste feliile de pâine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pasul 4.  Cu toate acestea, înainte de a așeza feliile de avocado, vom pune câteva frunze de rucola (după preferințe), spălate și uscate bine în prealabil, peste care vom așeza și câteva felii de avocado, puțină zeamă de lămâie, condimentăm cu piper negru măcinat și sare (după gust), iar deasupra vom așeza și cele 2 ouă preparate la început, iar rețeta este gata!

retete cu avocado
Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Ingrediente –  Guacamole  - „Păzea, Creața gătește!”

  • 2 avocado
  • o ceapă galbenă mică
  • nachos
  • 2 roșii
  • o lămâie
  • piper negru măcinat
  • sare

Mod de preparare - Guacamole - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de tăierea cepei. Vom avea nevoie de o ceapă galbenă mică, pe care o vom toca în cubulețe cât mai mici cu putință.

Pasul 2.  Imediat apoi ne vom ocupa și de avocado, pe care la fel ca în rețeta anterioară, îl vom tăia cu ajutorul unui cuțit, pe lateral, pentru ca mai apoi să îl răsucim, pentru a se rupe pe jumătate. Îndepărtăm sâmburele și miezul acestuia îl vom pune direct într-un bol de dimensiuni potrivite, cu ajutorul unei linguri. Condimentăm cu sare și piper negru măcinat (după gust), dar și puțină zeamă de lămâie. În continuare, cu ajutorul unei furculițe, vom pasa avocado-ul.

Pasul 3.  Între timp, vom tăia și cele 2 roșii, în cubulețe mai mici, iar imediat ce am terminat cu avocado-ul, vom adăuga în bol și roșiile, dar și ceapa, amestecăm, degustăm cu nachos, iar rețeta este gata!

retete emisiunea pazea creata gateste
Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețete de Ouă, preparate în 6 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Nu ai cum să dai greș!

Ingrediente –  Salată Cobb  - „Păzea, Creața gătește!”

  • un avocado
  • 2 roșii
  • 200 g piept de pui
  • ulei de măsline
  • 2 ouă (la temperatura camerei)
  • un ardei gras roșu
  • un castravete mare

Mod de preparare – Salată Cobb - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de prepararea celor 2 ouă (la temperatura camerei), pe care le vom pune la fiert, timp de 10 minute. După acest interval de timp, scoatem ouăle într-un bol de dimensiuni mai mici, în care am pus apă rece.

Pasul 2.  În continuare, ne vom ocupa de prepararea pieptului de pui. Așadar, vom avea nevoie de o tigaie de tip grill, în care vom adăuga puțin ulei de măsline, iar imediat apoi vom așeza și fâșiile noastre subțiri de piept de pui, condimentate cu sare și piper negru măcinat (după gust). În momentul în care s-a prăjit îndeajuns pe mult pe o parte, îl întoarcem și pe cealaltă parte, cu ajutorul unui clește. Odată prăjit, transferăm pieptul de pui pe o farfurie.

Pasul 3.  Acum a venit timpul să ne ocupăm de tăierea tuturor legumelor de care avem nevoie în această rețetă, dar și a celorlalte ingrediente. Așadar, vom tăia cubulețe mici atât cele 2 roșii, ardeiul gras roșu, castravetele, dar și cele 2 ouă fierte, pieptul de pui și avocado-ul, după ce l-am curățat și desfăcut exact așa cum am făcut și în rețetele anterioare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4.  Vom avea nevoie acum de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga avocado-ul, castravetele, ouăle, roșiile, ardeiul gras și pieptul de pui. Adăugăm și puțin ulei de măsline, condimentăm cu sare și piper negru măcinat (după gust), iar rețeta este gata!

cea mai buna reteta cu avocado
Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Ingrediente –  Sendviș cu avocado și cheddar  - „Păzea, Creața gătește!”

  • un avocado
  • o roșie
  • o lămâie
  • 2 ouă (la temperatura camerei)
  • o baghetă de pâine integrală cu semințe
  • brânză cheddar felii

Mod de preparare -  Sendviș cu avocado și cheddar  - „Păzea, Creața gătește!”

Pasul 1. În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de prepararea celor 2 ouă (la temperatura camerei), pe care le vom fierbe exact ca pe celelalte din rețeta anterioară, timp de 10 minute, pe care ulterior le vom tăia feliuțe.

Pasul 2. Acum ne vom ocupa de bagheta noastră de pâine, pe care o vom tăia pe lungime, în două părți egale, iar imediat apoi îi vom adăuga avocado, curățat și desfăcut exact ca în rețetele anterioare, condimentat în prealabil cu sare, piper negru măcinat și puțină zeamă de lămâie.

Pasul 3. Peste avocado vom așeza câteva felii de roșie, felii de ouă fierte, câte 2 felii de brânză cheddar, iar nu în ultimul rând, cealaltă parte a baghetei noastre de pâine, iar rețeta este gata!

Cele 4 moduri de a prepara avocado  sunt gata și se pot servi. Poftă bună!

cea mai simpla reteta cu avocado
Rețete cu Avocado, preparate în 4 moduri diferite, ale emisiunii „Păzea, Creața gătește!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de Chec pufos cu cacao a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”, preparată ca la mama acasă!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețetă de Brioșe pufoase cu ciocolată a emisiunii „Păzea, Creața gătește!”. Bune de savurat cu un pahar de lapte!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies