Rețeta de plăcintă cu mere și amestec de alune a doamnei Coco de pe TikTok. “Este foarte simplu și foarte rapid. O servesc cu frișcă bătută.”

Rețeta de plăcintă cu mere și amestec de alune a doamnei Coco de pe TikTok. “Este foarte simplu și foarte rapid. O servesc cu frișcă bătută.”
Rețeta de plăcintă cu mere și amestec de alune a doamnei Coco de pe TikTok. “Este foarte simplu și foarte rapid. O servesc cu frișcă bătută.”

Gospodina a dezvăluit cum pregătește plăcinta de mere, cu amestec de alune și nucă de cocos.

Doamna Coco de pe TikTok a obișnuit deja cu rețetele sale delicioase, pe care le explică pas cu pas pentru toate urmăritoarele sale.

Cum pregătește doamna Coco plăcinta cu mere

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok, pentru pregătirea chiftele. Ingredientul pe care îl adaugă în amestecul de carne. “La tocături pun întotdeauna.”

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok, pentru un piure pufos și delicios: „Îl face pufos și îi dă și un gust extraordinar.”

Ingrediente compoziție:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  • 12 mere
  • Scorțișoară
  • Lichior de portocale
  • Rom
  • Amestec de alune, nuci, caju
  • Nucă de cocos
  • 2 plicuri vanilie
  • 12 linguri zahăr

Ingrediente sos:

  • 2 ouă
  • Frișcă lichidă
  • Zahăr vanilat
  • 3 linguri zahăr
  • O linguriță praf de copt
  • Un pachet de foi de plăcintă
  • Unt și ulei pentru uns foile

De această dată, iubitoarea de gastronomie a ales să pregătească o rețetă de plăcinte cu mere și a dezvăluit toate ingredientele necesare pentru un gust delicios.

A început prin a rade merele, pe care le-a amestecat cu scorțișoară, lichior de portocale și rom, iar apoi a luat un amestec de alune, nuci, caju și nucă de cocos, pe care l-a amestecat în întreaga compoziție, alături de vanilie și zahăr. Când toată umplutura este gata, începe să asambleze plăcintele în tavă, adăugând foile sub formă de evantai.  “Facem plăcintă de mere. Am ras merele, 12 mere am avut, am pus scorțișoară.
Am o lămâie rasă, nu e neapărat nevoie să puneți dacă nu vă place. Vă arăt cum o fac eu. Pun și puțin lichior de portocale, pun și un pic de rom. Am aici un amestec din caju, nuci, alune, alune de pădure, alune sărate. Am amestecat foarte bine, iar acum pun peste mărul ras. Dacă vreți, puneți, dacă nu, nu e necesar. Pun și nucă de cocos, iar acum pun vanilie, două plicuri.
Pun zahărul, 12 linguri. Cam 250 g. Mie îmi place să fie dulce. Pun și un pic de ulei, 4 linguri. Amestecăm toată compoziția și apoi voi umple foile. Acum montăm plăcinta cu mere. Avem un pachet de foi de plăcintă. Am uns cu ulei, am pus mai mult de jumătate de pachet, adică 200 g de unt și 150 ml de ulei. Untul e topit, după am pus uleiul.
Am o foaie de plăcintă, o ungem cu amestecul de ulei și unt, apoi pun foaia în tavă. Dedesubt pun două foi, unse cu ulei și unt. Să lucrați repede. Acuma luăm o foaie de plăcintă, o ungem cu unt și ulei și luăm din compoziția de mere și punem peste foaie. Nu punem foarte mult. Apoi o fac ca pe un evantai și o pun în tavă. Am dat drumul la cuptor pentru a avea timp să se încălzească.
Așa fac până termin toate foile. Este foarte simplu și foarte rapid.”,
a povestit doamna Coco.

Cum pregătește doamna Coco sosul pe care îl pune deasupra plăcintei

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Cât plăcinta este cuptor, aceasta pregătește și un sos pe care îl va pune deasupra după ce s-a rumenit. Astfel, bate două ouă, pe care le amestecă împreună cu frișcă lichidă, zahăr vanilat, 3 linguri de zahăr și o linguriță de praf de copt. Scoate plăcinta, adaugă sosul pe deasupra, apoi o mai lasă timp de aproximativ 15 minute la cuptor.  “Cât timpul plăcinta de mere este la cuptor, facem sosul pe care îl vom pune deasupra. Punem două ouă într-un bol, le batem foarte bine. Am frișcă lichidă și amestecăm foarte bine cu ouăle. Pun zahăr vanilat, 3 linguri de zahăr și o linguriță de praf de copt. Amestecăm foarte bine. Când s-a rumenit plăcinta, o scot și pun deasupra amestecul acesta, apoi mai las 15-20 de minute. Cu o lingură vom pune peste tot.  Așa trebuie să arate, iar acum punem sosul. Încercăm să punem peste tot, apoi băgăm din nou la cuptor, până se rumenește frumos. O bat puțin să se așeze, apoi o mai bag pentru 10 minute, un sfert de oră, depinde de cuptorul pe care îl aveți. O scot, o mai las vreo 10 minute să se răcească, o pudrez, o tai și o servesc cu frișcă bătută.”, a mai spus doamna Coco.

 

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă! „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies