Secretul doamnei Coco de pe TikTok, pentru un piure pufos și delicios! „Îl face pufos și îi dă și un gust extraordinar.”

Secretul doamnei Coco de pe TikTok, pentru un piure pufos și delicios! „Îl face pufos și îi dă și un gust extraordinar.”
Secretul doamnei Coco de pe TikTok, pentru un piure pufos și delicios! „Îl face pufos și îi dă și un gust extraordinar.”

Află din rândurile următoare cum pregătește doamna Coco de pe TikTok piureul de cartofi și care este ingredientul său secret.

Doamna Coco este foarte cunoscută în mediul online, în special pe pagina sa de TikTok, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături la orice pas și o urmăresc cu tot dragul. Cunoscuta gospodină este foarte apreciată în special pentru felul său de a fi, dar mai ales pentru rețetele sale gustoase.

Astfel, doamna Coco împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online cele mai gustoase rețete, pe care le adaptează în funcție de preferințe și la care adaugă diferite ingrediente, pentru un plus de savoare.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când doamna Coco a pregătit un piure de cartofi, în care a adăugat ingredientul său secret, pentru un plus de savoare și pentru o textură pufoasă.

Citește și: Rețeta doamnei Coco de pe TikTok de pandișpan: „Am aici vișine uscate cu rom. Pun câteva pe deasupra.”

Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru un piure pufos și delicios
Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru un piure pufos și delicios[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”

Ingredientul secret al doamnei Coco, pentru piureul de cartofi

Piureul de cartofi este un preparat foarte simplu și ușor de făcut. Cu toate acestea, el poate fi personalizat, în funcție de preferințe.

Doamna Coco, pentru un plus de savoare și pentru ca acesta să capete o textură pufoasă, i-a adăugat smântână pentru frișcă. În cadrul unui video postat pe TikTok, doamna Coco a explicat modul de preparare al piureului.

Am fiert bine cartofii cu apă și cu sare. Îi scurg, dar las un pic de apă din asta. Pun două linguri de unt, că untul îi dă gustul bun.

Sare nu îi mai pun, pentru că am pus la fiert sare. Acum am smântână pentru frișcă și o să pun un pic de smântână pentru frișcă. Nu aveți, puneți lapte, dar cu smântâna pentru frișcă e ceva bun. Smântâna asta de frișcă îl face pufos și îi dă și un gust extraordinar. De data asta nu îi pun nimic, dar altă dată mai pun fulgi de chili, piper, usturoi, ceapă caramelizată.
Pun mai multe. Puteți să îl faceți cum vreți
.”, a spus doamna Coco pe TikTok.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies