Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”

Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”
Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”

Doamna Coco a dezvăluit secretul pentru a curăța oalele din inox.

Doamna Coco este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde pa în parte numeroase trucuri ce țin de bucătărie. Iubitoarele gastronomie urmăresc tocmai pentru rețetele sale tradiționale pe care le face și pentru sfaturile pe care le oferă atunci când vine vorba de preparate, însă nu doar asta îmi parte care te toc, ci și diferite trucuri ca toată munca dar după gătit să fie mult mai ușoară.

Secretul doamnei Coco pentru ca oalele să fie curățate fără a rămâne pătate

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok pentru cartofii prăjiți. Ce adaugă în uleiul încins? „Sunt foarte pufoși, foarte gustoși.”

Doamna Coco
Doamna Coco[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă: „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Spălatul vaselor nu reprezintă o plăcere pentru multe persoane, mai ales când acestea nu se curăță așa cum ne-am dori noi. Astfel, doamna Coco, a dezvăluit cum procedează atunci când are de spălat oale și cratițe din inox, care, în mod normal, la mașina de spălat rămân cu pete.

Aceasta a arătat oalele pe care le folosește de peste 10 ani și care sunt în perfectă stare, curățate doar cu un amestec de detergent, oțet și zeamă de lămâie.   „Au fost foarte multe fete care m-au întrebat dacă oalele mele din inox le bag la mașina de spălat și dacă sunt bune pentru mașina de spălat. Da, se pot pune la mașina de spălat. Dar eu nu le pun de ce, pentru că rămân pătate și nu-mi plac, iar atunci le spăl cu mâna.
Eu procedezi în felul acesta. Pun detergent într-o sticluță, iar apoi pun oțet simplu. Mai am la chiuvetă zeamă de lămâie. Le spăl bine, apoi ele lucesc. Eu le dau cu așa ceva, apoi cu zeamă de lămâie, frec foarte bine.  Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme. N-o să fie murdară, nu o să fie pătată, n-o să fie în niciun fel. Nu o las din mănă până nu este ca lumea.
Acestea sunt cratițele pe care le am de zeci de ani, nu vă mint. Sunt foarte bune, sunt calitative. Uitați cum arată cratiță pe care o folosesc de 10 ani. Pe când la mașină, dacă o băgăm la mașina de spălat, orice inox, indiferent de cum ar fi el, rămâne pătat.”
, a povestit doamna Coco pe rețelele de socializare.

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați să muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Trucuri bucătărie doamna Coco
Trucuri bucătărie doamna Coco[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă! „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

VIDEO Astăzi 09.09.2024, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Oğulcan, în fața unei situații teribile

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies