Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă! „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă! „Sunt foarte bune, foarte crocante.”
Trucul doamnei Coco de pe Tik Tok, pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă! „Sunt foarte bune, foarte crocante.”

Află din rândurile următoare cum prepară doamna Coco de pe TikTok puiul prăjit, astfel încât să capete o crustă crocantă.

Doamna Coco este foarte cunoscută în mediul online, acolo unde activează de ceva timp și a creat astfel o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc cu interes și îi sunt alături la orice pas. Astfel, doamna Coco împărtășește cu urmăritoarele sale din mediul online sfaturi utile în bucătărie, rețete gustoase, dar și trucuri pe care gospodinele pot să le aplice în bucătărie.

De data aceasta, prin intermediul unui videoclip postat pe pagina sa de TikTok, doamna Coco a explicat care este trucul său pentru ca puiul prăjit să aibă o crustă crocantă.

Citește și: Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie. Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Secretul doamnei Coco de pe TikTok pentru ouăle ochiuri care nu se lipesc de tigaie. Ce trebuie să știe gospodinele atunci când fac prăjeli: “E mai sănătos, mai aspectuos.”

Cum prepară doamna Coco puiul prăjit cu crustă crocantă?

Trucul doamnei Coco este foarte simplu și ușor. După ce a condimentat puiul după preferințe, doamne Coco l-a dat prima oară prin făină, apoi prin apă și după aceea încă odată prin făină.

Astfel, puiul va căpăta o crustă crocantă și extrem de gustoasă. După ce a procedat așa cu toate bucățelele de pui, doamna Coco le-a prăjit în baie de ulei, pe ambele părți, până când au devenit aurii, iar ulterior le-a scos pe o farfurie în care a pus prosoape de bucătărie, astfel încât să se scurgă de ulei.

Carnea condimentată, o dau prin făină, imediat prin apă și imediat prin făină.

Asta este tot. O pun la prăjit. Le spălați, le condimentați cu ce vreți voi și faceți așa. Greu nu e deloc. Trebuie prăjite în baie de ulei. Le prăjim bine, și pe o parte și pe alta. Le-am scos pe un șervețel de bucătărie, ca să absoarbă tot uleiul din ele. Sunt foarte bune, foarte crocante. Eu nu le-am lăsat să se ardă
.”, a explicat doamna Coco în cadrul unui video de pe TikTok.
  

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum pregătește doamna Coco de pe TikTok pâinea de casă. “Este foarte ușor și aveți pâine proaspătă și bună.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies