Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!

Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!
Reteta de post: chiftelute din cartofi si varza acra, cu sos de ceapa!

Aceasta reteta de post este delicioasa si se prepara repede, din ingrediente simple. Iata ce ai de facut!

 

Ingrediente: 300 g cartofi, 125 g varza murata, putin chimen si maghiran, margarina vegetala (sau ulei), 1-2 catei de usturoi, 60 g pesmet, sare, dupa gust, putina faina.
Ingrediente sos: 1 ceapa mijlocie, boia de ardei dulce, sare, dupa gust, 1 lingurita margarina vegetala.
Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata de coaja si se rad pe razatoarea de dimensiuni potrivite (solzi).
Se amesteca cu pesmet, varza murata tocata marunt, se presara putina faina, usturoiul zdrobit, chimenul si maghiranul si sarea. Intr-o tigaie se incinge, pentru prajit, ulei sau margarina, se pune cate o lingura din amestecul de mai sus, chiftelutele se turtesc usor si se prajesc bine, pe ambele fete, pana ce devin galbene-aurii.
Preparare sos: Ceapa se curata, se taie marunt, se fierbe cu cateva linguri de apa, se adauga margarina, sare, se lasa sa se raceasca.
Se amesteca apoi cu boiaua de ardei si sosul obtinut se serveste turnat peste chiftelute.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: 300 g cartofi, 125 g varza murata, putin chimen si maghiran, margarina vegetala (sau ulei), 1-2 catei de usturoi, 60 g pesmet, sare, dupa gust, putina faina.

Ingrediente sos: 1 ceapa mijlocie, boia de ardei dulce, sare, dupa gust, 1 lingurita margarina vegetala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Reteta de tort din PATRU MERE! Este de POST si e gata imediat!

Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata de coaja si se rad pe razatoarea de dimensiuni potrivite (solzi). Se amesteca cu pesmet, varza murata tocata marunt, se presara putina faina, usturoiul zdrobit, chimenul si maghiranul si sarea.

Intr-o tigaie se incinge, pentru prajit, ulei sau margarina, se pune cate o lingura din amestecul de mai sus, chiftelutele se turtesc usor si se prajesc bine, pe ambele fete, pana ce devin galbene-aurii.

Cornulete de post cu cacao- rapide si delicioase!

Preparare sos: Ceapa se curata, se taie marunt, se fierbe cu cateva linguri de apa, se adauga margarina, sare, se lasa sa se raceasca.

Se amesteca apoi cu boiaua de ardei si sosul obtinut se serveste turnat peste chiftelute.

Sursa
Sursa foto

Reteta de prajitura diplomat de post- un deliciu dulce!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies