Rețeta de prăjitură cu glazură de ciocolată a bunicuței Gherghina! „Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă!”

Rețeta de prăjitură cu glazură de ciocolată a bunicuței Gherghina! „Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă!”
Rețeta de prăjitură cu glazură de ciocolată a bunicuței Gherghina! „Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă!”

Află din rândurile următoare care este rețeta de prăjitură cu glazută de ciocolată a bunicuței Gherghina.

Bunica Gherghina este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe de pe rețelele de socializare, fiind cunoscută pentru talentul său culinar. Astfel, femeia împărtășește adesea cu urmăritorii săi din mediul online secretele sale culinare, făcând demonstrații chiar pe contul său de TikTok.

Recent, bunica Gherghina a explicat în modul său caracteristic, pas cu pas, cum prepară prăjitura cu glazură de ciocolată.

Astăzi m-am gândit să vă fac o prăjitură cu glazură de vă lasă apa în gură.

Adică cu glazură de ciocolată .”, a spus bunica Gherghina pe TikTok.

Rețetă de prăjitură cu glazură de ciocolată

Citește și: „Tocăm afumătura și ceapa. Eu nu prăjesc ceapa și orezul pentru că mi se pare că ai arsuri după.” Sarmale ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul pentru cele mai delicioase sarmale, special pregătite pentru ziua Victoriei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente pentru blat:

Potrivit informațiilor oferite de către bunica Gherghina, pentru a prepara prăjitura avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • amoniac
  • zahăr vanilat
  • zahăr
  • ulei
  • făină
  • lămâie
  • 5 ouă
  • lapte

Mod de preparare blat:

Citește și: Creme Brullee ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul prezentatoarei TV pentru această delicatesă

Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, potrivit spuselor sale, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Într-un bol punem cele 5 ouă. Am spart cele 5 oua, iar acum urmează să punem din fiecare…25 de linguri de lapte, 25 de linguri de făină, 25 de linguri de zahăr, 25 de linguri de ulei.

Atenție! Numai câte 25 de linguri. Am pus amoniacul și acum stingem cu zeama de la o lămâie. Acum le amestecăm bine. O punem la tavă. Merg cu ea imediat la cuptor, la 180 de grade și în timp ce se coace prăjiturica, pregătim glazura .”, a spus bunica Gherghina pe TikTok.

Ingrediente pentru glazură:

  • o cană de apă;
  • 3 linguri de cacao;
  • 6 linguri de zahăr;
  • o jumătate de pachet de unt.

Mod de preparare glazură:

Punem cana cu apă, iar acum 6 linguri de zahăr. 3 linguri de cacao și mergem cu ea la foc. Si acum introducem untul, să vedeți ce prăjitură iese. Prăjitura este gata, urmează să o tai în pătrățele și să-i pun glazura. Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă.

Aveți grijă să puneți mult sirop, tot siropul să puneți .”, a mai spus bunica Gherghina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta de mușchiuleț de porc cu piure a lui Horia Moculescu! Ingredientul secret pe care artistul în folosește, pentru a obține un mușchiuleț de porc fraged și delicios

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies