Reteta de Sanziene din "tratatul de dulceturi" al lui Nostradamus: Dulceata din plante de leac

Reteta de Sanziene din
Reteta de Sanziene din "tratatul de dulceturi" al lui Nostradamus: Dulceata din plante de leac

Nu sunt multi cei care stiu ca primul „tratat de dulceturi” a fost scris de Nostradamus.

Nostradamus- profetul, Nostradamus- alchimistul, Nostradamus- expertul in potiuni otravitoare ca si in leacuri pentru toate bolile. Nostradamus- cel care cunostea virtutile tuturor plantelor de pe Pamant.

De ce nu s-au facut dulceturi in Europa pana in veacul al XVI-lea? Pentru ca tehnologia lor nu s-a cunoscut pana la descoperirea Americii de catre Columb. Exploratorii ce i-au urmat au aflat secretul de la „indienii” Americii si le-au adus, o data cu tehnologia de a obtine...

zaharul, ingredient indispensabil in dulceturi. E de inteles, oarecum, de ce un alchimist si un farmacist cu renumele lui Nostradamus se va afla preocupat de pregatirea acestor elixiruri dulci si le va aseza retetele intr-o carte sui generis, „Tratatul de dulceturi, otravuri si parfumuri”.

Citeste ontinuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cel mai usor si delicios tort de biscuiti! Reteta pentru incepatoare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies