Spaghete cu chifteluțe marinate. Un deliciu culinar ce îmbină savoarea pastelor și suculența chifteluțelor

paste cu chiftele la cuptor
Rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate

Spaghetele cu chifteluțe marinate reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Spaghete cu chifteluțe marinate. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase Spaghete cu chifteluțe marinate, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Spaghete cu chifteluțe marinate

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  Spaghete cu chifteluțe marinate, absolut delicioase, în doar 8 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate este de 30 de minute

Timp de preparare – 30 de minute

Timp total – o ora

Re ț eta de Spaghete cu chifteluțe marinate este pentru 4 persoane

retete cu chiftele
Rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – Spaghete cu chifteluțe marinate

  • 500 g de spaghetti
  • 400 g de sos de roșii
  • 500 g de carne de vită măcinată
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 ou
  • O jumătate de cană de pesmet
  • O jumătate de cană de parmezan ras
  • Un sfert de cană de pătrunjel tocat
  • O jumătate de linguriță de sare
  • Un sfert de linguriță de piper negru proaspăt măcinat
  • 2 linguri de ulei de măsline

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

chiftelute marinate cu spaghete
Rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - Spaghete cu chifteluțe marinate

Pasul 1.  Începeți prin pregătirea chiftelelor de carne. Într-un bol mare, amestecați 500 de grame de carne de vită măcinată, o ceapa mica tocată, 2 căței de usturoi tocat, oul, o jumătate de cana de pesmet, o jumătate de cana de parmezan ras, un sfert de cana de pătrunjel tocat, o jumătate de linguriță de sare și un sfert de linguriță de piper negru măcinat.

Amestecați bine, folosind mâinile sau o lingură de lemn.

Pasul 2.  Formați chiftelele în dimensiunea dorită, între 2 și 3 centimetri în diametru sau in funcție de preferințele personale.

Pasul 3.  Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Adăugați chiftelele de carne în tigaie și gătiți-le până devin aurii și sunt gata.

Pasul 4.  Într-un vas separat, adăugați 400 de grame de sos de roșii și încălziți-l la foc mediu. Adăugați chiftelele de carne gata și lăsați-le să se încălzească timp de câteva minute.

chiftele marinate cu ceapa
Rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate[Sursa foto: freepik]

Pasul 5.     Între timp, puneți la fiert apa pentru pastele spaghete,  într-un vas mare.

Adăugați sarea și spaghetele și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când sunt al dente.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 6.  Strecurați pastele și adăugați-le în tigaia cu sos de roșii și chiftelele de carne. Amestecați bine, astfel încât pastele să fie acoperite în întregime cu sos. De asemenea, puteți așeza spaghetele într-o farfurie, iar apoi deasupra așezați sosul cu chifteluțele de carne.

Pasul 7.  Servește pastele spaghetti cu sos de roșii și chiftelele de carne, presărate cu parmezan ras și pătrunjel tocat.

Pasul 8. Această rețetă de paste italienești cu sos de roșii și chiftelele de carne este perfectă pentru cină sau pentru orice altă ocazie specială. Este o masă delicioasă și satisfăcătoare, care cu siguranță va fi apreciată! Pasta este una dintre cele mai populare preparate italienești și, în combinație cu sosul de roșii și chiftelele de carne, face o masă speciala!

Spaghetele cu chifteluțe marinate sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!

chiftele marinate cu otet
Rețetă de Spaghete cu chifteluțe marinate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta Iulianei Tudor pentru cea mai bună pască fără aluat. Vei rămâne surprins de gustul preparatului



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rețetă delicioasă de Tartă cu umplutură de ciocolată și caramel, cu bucăți de alune de pădure și migdale. Textura și gustul sunt greu de înlocuit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies