Tiramisu cu fructe de padure deasupra reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Tiramisu cu fructe de pădure deasupra, preparat exact pe gustul vostru.
Rețetă de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra, absolut delicioasa, în doar 8 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este de 30 de minute
Timp de preparare – 30 de minute
Timp de răcire – 2 ore+
Timp total – 3 ore+
Re ț eta de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este pentru 8 persoane
Citește și: Vrem să mâncăm sănătos, dar continuăm cu alimente toxice! La ce ar trebui să renunțăm?
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente – Tiramisu cu fructe de pădure deasupra
- 6 gălbenușuri
- O cană de zahăr
- Un sfert de cana de vin dulce
- 2 lingurițe extract de vanilie
- O jumătate de linguriță de sare
- 750 g mascarpone
- 2 căni de cafea pregătită (răcită)
- 24 pișcoturi
- 250 g fructe de pădure proaspete (zmeură, afine, căpșune, mure)
- 2 linguri de zahăr pudră
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Mod de preparare - Tiramisu cu fructe de pădure deasupra
Pasul 1. Faceți crema după cum urmează: într-un bol, mixați cele 6 gălbenușuri cu o cană de zahăr, un sfert de cană de vin dulce, 2 lingurițe
de extract de vanilie si o jumătate de linguriță de sare pana când compoziția devine ușor palidă si pufoasă.Pasul 2. Adăugați 750 de grame de mascarpone si amestecați bine pana când compoziția devine uniformă si cremoasă, rezultând astfel, crema noastră delicioasă de tiramisu.
Pasul 3. Pregătiți o tavă pătrată de 20 x 20 cm.
Pasul 4. Puneți jumătate din cantitatea de cremă de mascarpone peste pișcoturi si nivelați-o cu o lingură sau cu o spatulă.
Pasul 5. Adăugați un nou strat de pișcoturi înmuiați in cafea si apoi turnați restul de cremă mascarpone peste biscuiți. Nivelați cu o lingură si lăsați la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Pasul 6. Pregătiți topping -ul după cum urmează: într-un bol, amestecați cele 250 de grame de fructe de pădure cu 2 linguri de zahăr pudră.
Pasul 7. Când tiramisu este gata, scoateți-l din frigider si puneți fructele de pădure deasupra. Serviți si savurați.
Pasul 8. Desertul Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este un desert elegant si delicios care poate fi pregătit in avans si este perfect pentru a fi servit la o cină speciala sau o petrecere. Aceasta rețetă simplă si uimitoare va fi un succes garantat, in special datorita faptului ca desertul Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian, adăugând o notă fructată si proaspătă cu fructele de pădure deasupra. Acest desert este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a fi servit după o cină cu familia sau prietenii.
Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este gata și se poate servi. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Macarons cu boabe de cafea, un desert delicios, elegant și sofisticat