Tiramisu cu fructe de pădure, o explozie de gusturi în fiecare strat. Descoperă combinația perfectă de arome!

reteta de tiramisu cu fructe de padure
Rețetă de Tiramisu cu fructe de padure deasupra, o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian

Tiramisu cu fructe de padure deasupra reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  Tiramisu cu fructe de pădure deasupra. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Tiramisu cu fructe de pădure deasupra, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Tiramisu cu fructe de pădure deasupra

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  Tiramisu cu fructe de pădure deasupra, absolut delicioasa, în doar 8 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este de 30 de minute

Timp de preparare – 30 de minute

Timp de răcire – 2 ore+

Timp total – 3 ore+

Re ț eta de Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este pentru 8 persoane

tiramisu cu fructe de padure
Rețetă de Tiramisu cu fructe de padure deasupra, o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian[Sursa foto: freepik]

Citește și: Vrem să mâncăm sănătos, dar continuăm cu alimente toxice! La ce ar trebui să renunțăm?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente –  Tiramisu cu fructe de pădure deasupra

  • 6 gălbenușuri
  • O cană de zahăr
  • Un sfert de cana de vin dulce
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • O jumătate de linguriță de sare
  • 750 g mascarpone
  • 2 căni de cafea pregătită (răcită)
  • 24 pișcoturi
  • 250 g fructe de pădure proaspete (zmeură, afine, căpșune, mure)
  • 2 linguri de zahăr pudră

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai simpla reteta de tiramisu cu fructe de padure
Rețetă de Tiramisu cu fructe de padure deasupra, o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare -  Tiramisu cu fructe de pădure deasupra

Pasul 1.     Faceți crema după cum urmează: într-un bol, mixați cele 6 gălbenușuri cu o cană de zahăr, un sfert de cană de vin dulce, 2 lingurițe

de extract de vanilie si o jumătate de linguriță de sare pana când compoziția devine ușor palidă si pufoasă.

Pasul 2.  Adăugați 750 de grame de mascarpone si amestecați bine pana când compoziția devine uniformă si cremoasă, rezultând astfel, crema noastră delicioasă de tiramisu.

Pasul 3.  Pregătiți o tavă pătrată de 20 x 20 cm.

Înmuiați 24 de pișcoturi in cantitatea din cele 2 căni de cafea răcită si așezați un singur strat de pișcoturi in tava pregătită. De asemenea, puteți utiliza orice alt tip de tavă, astfel încât pișcoturile folosite sa încapă asa cum vă doriți.

Pasul 4.  Puneți jumătate din cantitatea de cremă de mascarpone peste pișcoturi si nivelați-o cu o lingură sau cu o spatulă.

Tot ce contează, este ca întreaga cantitate de cremă să ajungă pe toată suprafața pișcoturilor, de fiecare dată, la fiecare strat.

Pasul 5.     Adăugați un nou strat de pișcoturi înmuiați in cafea si apoi turnați restul de cremă mascarpone peste biscuiți. Nivelați cu o lingură si lăsați la frigider timp de cel puțin 2 ore.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 6.  Pregătiți topping -ul după cum urmează: într-un bol, amestecați cele 250 de grame de fructe de pădure cu 2 linguri de zahăr pudră.

Pasul 7.  Când tiramisu este gata, scoateți-l din frigider si puneți fructele de pădure deasupra. Serviți si savurați.

Pasul 8. Desertul Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este un desert elegant si delicios care poate fi pregătit in avans si este perfect pentru a fi servit la o cină speciala sau o petrecere. Aceasta rețetă simplă si uimitoare va fi un succes garantat, in special datorita faptului ca desertul Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian, adăugând o notă fructată si proaspătă cu fructele de pădure deasupra. Acest desert este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a fi servit după o cină cu familia sau prietenii.

Tiramisu cu fructe de pădure deasupra este gata și se poate servi. Poftă bună!

cea mai buna reteta de tiramisu cu fructe de padure
Rețetă de Tiramisu cu fructe de padure deasupra, o reinterpretare delicioasă a clasicului Tiramisu italian[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Macarons cu boabe de cafea, un desert delicios, elegant și sofisticat



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețetă de Prăjituri mici cu topping de căpșune și ornate cu boabe de cafea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies