Rețeta secretă de murături a lui Chef Hadad! Sunt gata de servit în doar 24 de ore!

Rețeta secretă de murături a lui Chef Hadad! Sunt gata de servit în doar 24 de ore!
Rețeta secretă de murături a lui Chef Hadad! Sunt gata de servit în doar 24 de ore!

Află din rândurile următoare care este rețeta de murături a lui Chef Hadad.

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară, care provine dintr-o familie cu tradiție în gastronomie. Astfel, acesta a fost pasionat încă din copilărie de arta culinară, pe care a dezvoltat-o de-a lungul timpului, câștigând aprecierea colegilor și clienților săi, fiind recunoscut pentru preparatele sale gustoase.

Mai mult decât atât, îndrăgitul bucătar este foarte activ și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online idei de rețete de-a dreptul delicioase.

De data aceasta, ținând cont că în această perioadă gospodinele își pregătesc cămara pentru iarnă, Chef Hadad a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online rețeta de murături, care sunt gata în doar 24 de ore.

Rețeta de murături a lui Chef Hadad

Citește și: „Eu nu pun murături cu conservanți, ci folosesc conservanți naturali” Rețeta de murături asortate a Gabrielei Cristea! Trucurile utile ale vedetei pentru cele mai bune murături

Rețeta secretă de murături a lui Chef Hadad! Sunt gata de servit în doar 24 de ore!
Murături[Sursa foto: freepik]

Citește și: Care este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu. Artista a împărtășit fiecare ingredient cu fanii săi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente:

  • 2 morcovi;
  • 1/2 varză albă;
  • 1/2 conopidă;
  • 4 ardei grași (roșu, verde, galben, verde deschis);
  • 2 ardei pepperoncini (opțional);
  • 2 tije de apio;
  • o căpățână de usturoi;
  • o lingură boabe de muștar;
  • o lingură piper negru boabe;
  • 2 borcane (1.5 l fiecare).

Ingrediente pentru saramură:

  • 2,5 l apă;
  • 230 ml oțet alb;
  • 3 linguri sare;
  • 3 linguri de zahăr alb;
  • o lingură și jumătate de sare de lămâie;
  • o lingură și jumătate de semințe de muștar;
  • o lingură și jumătate de semințe de piper negru;
  • 7-8 frunze de dafin uscate;
  • o linguriță și jumătate de turmeric.

Mod de preparare:

Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, procesul de preparare al murăturilor, care pot fi servite după doar 24 de ore.

„1. Pregătiți apa: puneți într-o oală apa la încălzit, împreună cu boabele de piper, semințele de muștar, zahărul, sarea, sarea de lămâie, foile de dafin și turmeric. După ce amestecul începe să clocotească, se lasă să fiarbă 30 de minute pentru a elibera și a combina aromele.

2. Între timp, pregătiți legumele: tăiați ardeii grași fâșii, tăiați morcovii rondele sau fâșii, rupeți conopida în buchete, tăiați ardeii pepperoncini în jumătate, curățați cotorul verzei și tăiați-o apoi în bucăți triunghiulare medii, tăiați usturoiul în patru și tăiați țelina în bucăți potrivite.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. Aranjați legumele în borcane după cum doriți (puneți 2 jumătăți de ardei pepperoncini în fiecare borcan pentru un gust ușor picant sau omiteți dacă nu doriți murături picante). Finalizați prin a adăuga usturoiul printre legume câte 2 bucăți în fiecare borcan. Presați legumele spre fundul borcanului ori de câte ori este nevoie.

4. Apoi umpleți cu apă fierbinte până sus și închideți capacul ermetic.

Se lasă 4 ore la temperatura camerei, apoi se pun la frigider peste noapte. După 24 de ore, murăturile crocante pot fi servite! A se păstra la frigider după deschidere. Poftă bună! ”, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Instagram.

Rețeta secretă de murături a lui Chef Hadad! Sunt gata de servit în doar 24 de ore!
Chef Joseph Hadad[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Începea să urle, urla rău de tot și făcea urât. Am ajuns la concluzia că femeile urâte și neiubite sunt rele.” Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită în trafic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies