Această rețetă de spaghete bolognese este una dintre preferatele multor oameni. Chiar dacă își are rădăcinile în Italia, este cunoscută de foarte multe persoane, iar iubitorii de paste o adoră.
Spaghetele sunt absolut delicioase și foarte multe persoane aleg să le preparare sau să le mănânce într-o seară romantică sau pur și simplu într-o după-amiază. Ele vor fi gustoase de fiecare dată și cu siguranță sunt pe primul loc în topul multor persoane.
Citeste si: Cură de slăbire cu arpacaș. Slăbește 5 kilograme în 5 zile utilizând această dietă
Cum gătești aceste spaghete
Există foarte multe moduri pentru a găti aceste spaghete bolognese, dar nu este indicat ca toate ideile să se combine, deoarece nu va ieși un rezultat atât de delicios pe cât v-ați așteptat.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Unele persoane aleg să-și amestece carnea, în timp ce alții au spus că adăugarea de legume, slănină, măsline și hamsii în momentul rumenirii este foarte importantă.
Care sunt ingredientele pentru cea mai bună rețetă
- Carne tocată de porc sau vită 50/50
- Bacon pentru un gust bogat
- Slănină combinată cu hamsii în stadiul de rumenire
- Măsline negre și câteva felii de slănină tocată mărunt
- Fulgii de ceapă și o linguriță de usturoi tocați în timp ce se rumenesc, îi conferă compoziției mai multă aromă
Ce sosuri se adaugă peste ele
- O linguriță de lapte pentru a elimina aciditatea
- O linguriță de sos Worcestershire (preparat pe baza de oțet fermentat)
- O linguriță de vin roșu
- O linguriță vinete prăjite
- O lingură de zahăr scoate gustul acid din roșii
Condimente secrete
- Foi de dafin
- Busuioc proaspăt
- Boia afumată
- Sare
- Rozmarin și usturoi
Ce se mai poate adăuga
Folosiți oala sub presiune timp de 30 de minute. Folosește aragazul la foc mic timp de 4 până la 6 ore. Puneți niște parmezan în oala sub presiune cu toate celelalte ingrediente. Adăugați carnea de vită, țelină, un morcov întreg și aproximativ o lingură de zahăr. Folosiți 400 g de carne tocata cu 400 g de linte, apoi adăugați ceapa, morcovul ras fin si dovlecelul, apoi adaugați ingredientele obișnuite.
Citeste si: Care este ingredientul minune care se pune pe cartofii prăjiți. Nu vei mai schimba această rețetă
Citeste si: În cât timp fierbe gulia. Care este secretul gospodinelor?