Rețetă simplă de Creme Ole. Este un desert absolut delicios

Rețetă simplă de Creme Ole. Este un desert absolut delicios
Rețetă simplă de Creme Ole. Este un desert absolut delicios

Creme Ole este cel mai rapid desert. Rețeta este foarte simplă, iar crema obținută poate fi consumată ca atare sau poate fi folosită în diverse prăjturi.

Vreți să preparați un desert rapid, fără prea mari bătăi de cap? Creme Ole este cea mai bună variantă. Aveți nevoie doar de lapte și de pliculețe cu această cremă. Puteți chiar să mergeți mai departe și să preparați o prăjitură mai elaborată, cu ciocolată sau cu vanilie. 

Creme Ole, cel mai rapid desert

Cu siguranță ați văzut în magazine tot felul de plicuri pentru a prepara mai ușor creme de ciocolată, de vanilie sau de fructe.

Acestea se fac imediat, iar dumneavoastră trebuie doar să turnați lapte peste ele și să mixați. 

Din această categorie face parte și Creme Ole. Chiar dacă nu ați făcut niciodată până acum deserturi, nu aveți cum să dați greș cu această cremă. 

Tot trebuie să începeți de undeva, nu? Ceea ce aveți de făcut este să cumpărați un plic sau două de Creme Ole, care este foarte ieftină, în jur de 4 lei. 

Veți mai avea nevoie de 400 de mililitri de lapte, pentru fiecare plic. Într-un bol mai adânc, turnați laptele, care trebuie să fie rece, iar apoi adăugați conținutul plicului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mixați pentru câteva minute și gata, desertul poate fi servit. Pentru un aspect și mai frumos, puteți să puneți deasupra bucățele de fructe proaspete, fulgi de cocos sau nucă măcinată. 

Aveți la dispoziție mai multe variante de Creme Ole: cu gust de ciocolată, de vanilie, de caramel, de ciocolată neagră cu portocale sau cu gust de căpșuni, în funcție de preferințele fiecăruia. 

Cum se prepară prăjitura Creme Ole

Dacă vreți să faceți o prăjitură cu Creme Ole, aceasta va fi gata în mai puțin de o oră. Din doar câteva ingrediente, veți obține un desert delicios. 

Ingrediente:

  • 9 ouă
  • 9 linguri zahăr
  • două plicuri Creme Ole de ciocolată
  • două plicuri Creme Ole de vanilie
  • 400 ml smântână
  • 400 ml lapte

Mod de preparare:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Separați albușurile de gălbenușuri. Albușurile le bateți spumă, cu un praf de sare. După ce s-au întărit, începeți să adăugați zahărul puțin câte puțin, în timp ce mixați în continuare. 

Trebuie să obțineți o spumă ca de bezea, care să nu cadă, dacă întoarceți castronul invers. Apoi puneți și gălbenușurile, unul câte unul, și mixați. 

La final, adăugați cele două plicuri de Creme Ole de ciocolată și amestecați ușor, cu o lingură.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, turnați aluatul și băgați în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 20 de minute. 

Între timp, pregătiți crema pentru prăjitură. Amestecați smântâna cu cele două plicuri de Creme Ole de vanilie și apoi adăugați laptele. 

Crema astfel obținută se toarnă peste blatul rece și se nivelează frumos. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies