Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri
Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Aflați din rândurile următoare cum poți să organizezi un Revelion romantic în doi.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și dacă deja nu ți-ai planificat Revelionul, atunci acest articol vine în ajutorul tău pentru a-ți oferi câteva idei romantice unde să-ți petreci noaptea dintre ani dacă vrei să fii doar tu și partenerul tău de viață.

Destinații de vis pentru un Revelion în doi

Citește și: Care este cea mai ieftină capitală din Europa. Unde îți poți face un city break, cu bani puțini

Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Deși sunt persoane care își rezervă vacanța de Revelion încă din primele luni ale anului, există suficiente variante și pentru cei are s-au decis pe ultima sută de metrii. Așadar, iată care sunt cele mai romantice destinații unde poți să-ți petreci Revelionul alături de partenerul de viață:

Maldive

Dacă ești dispus să aloci un buget ridicat experienței de Revelion, atunci Maldive este locul în care te poți bucura de resorturile de lux într-un sejur romantic alături de iubitul tău.

Departe de frigul din România, plajele cu nisip alb, palmieri și temperaturi de aproape 30 de grade Celsius o să-ți răsfețe toate simțurile și vor crea o atmosferă cu adevărat romantică.

Prețul unui Revelion în Maldive începe de la 3.000 de euro pentru două persoane și poate crește în funcție de facilitățile pe care le oferă fiecare resort în parte.

Republica Dominicană

Citește și: Ce trebuie să știi daca mergi pentru prima dată într-o vacanță exotică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Republica Dominicană este o destinație cu de toate. De la peisaje montane, până la plaje exotice, palmieri, cascade care-ți taie respirația, păduri tropicale, nisip fi în nuanțe de turcoaz și preparate culinare care-ți lasă gura apă, toate acestea pot transforma experiența în Republica Dominicană într-una de vis pentru tine și partenerul tău.

Bineînțeles, că nici aici nu vorbim despre o experiență potrivită pentru un buget redus, prețul unui Revelion în Republica Dominicană pornind de la 5.000 de euro pentru două persoane.

Dubai

Dubaiul este mai mult ca sigur o experiență romantică atunci când vine vorba de noaptea dintre ani, oferindu-ți un adevărat spectacol de artificii în cadrul unui loc de-a dreptul exploziv.

Așadar, dacă vrei să-ți petreci noaptea dintre ani într-un loc plin de viață, unde petrecerile și distracția sunt la ele acasă, atunci Dubaiul este destinația pe care o cauți. Pentru acest Revelion trebuie să scoți din buzunar în jur de 1500 de euro pentru două persoane.

Cum organizezi cel mai drăguț Revelion în doi

Citește și: Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Dacă destinațiile exotice nu se încadrează în bugetul pe care ești dispus să îl aloci petrecerii de Revelion, atunci avem alte variante pentru un Revelion drăguț în doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Se spune că nu contează unde te afli atâta timp cât ești alături de persoana potrivită. De aceea, cu puțină imaginație și un buget limitat poți să transformi orice loc într-unul de vis pentru tine și persoana iubită. Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când organizezi un Revelion romantic pentru voi doi:

Alege o ținută festivă

Chiar dacă hotărâți să petreceți Revelionul într-un restaurant sau pur și simplu optați pentru o noapte acasă doar voi doi, alege o ținută potrivită pentru acest eveniment festiv. Renunță la hainele de casă măcar în această seară, fă-ți părul la coafor, alege un machiaj îndrăzneț și simte-te frumoasă în compania iubitului tău.

Nu uita de șampanie

Citește și: Top 3 destinații exotice pentru luna decembrie. Vei avea o vacanță de vis

Revelion romantic în doi. 3 destinații de vis pentru cupluri

Șampania trebuie să fie nelipsită din noapte de Revelion. Alege o sticlă de șampanie de calitate pe care să o bei împreună cu partenerul tău și ciocniți la 00:00 câte un pahar în cinstea iubirii voastre și a unui nou an pe care îl veți petrece împreună.

Poartă lenjerie roșie

Se spune că dacă porți roșu în noaptea de Revelion, atunci vei avea noroc în dragoste. Surprinde-ți partenerul cu o lenjerie nouă, sexy de culoare roșie și petreceți împreună clipe de pasiune în noaptea dintre ani.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies