Top 3 destinații exotice pentru luna decembrie. Vei avea o vacanță de vis

Top 3 destinații exotice pentru luna decembrie. Vei avea o vacanță de vis
Top 3 destinații exotice pentru luna decembrie. Vei avea o vacanță de vis

Destinațiile exotice sunt perfecte pentru luna decembrie. Iată un top al celor mai bune 3 locații, unde îți poti petrece o vacanță de vis.

Iarna a început deja, atât conform calendarului, cât și dacă e să ne luăm după vremea de afară. Dacă vreți să evadați pentru câteva zile într-o locație exotică, unde e cald și bine, noi vă propunem câteva destinații absolut superbe pentru luna decembrie.

Destinații exotice, perfecte pentru luna decembrie

Chiar dacă în această perioadă călătoritul în afara țării poate fi destul de dificil, asta nu înseamnă că nu vă puteți planifica o vacanță de vis într-o locație exotică.

Dacă vă numărați printre persoanele care adoră soarele și briza mării sau, de ce nu, a oceanului, atunci, cu siguranță, iarna din România nu este pe placul dumneavoastră.

Fiind luna cadourilor, puteți să vă oferiți în dar o vacanță superbă, într-un loc cu mult soare, unde să puteți face plajă, chiar și în decembrie.

Iată cele mai bune destinații exotice:

1. Thailanda

Frumusețea acestei țări este recunoscută în toată lumea. Thailanda a fost binecuvântată cu o natură absolut superbă, cu o bucătărie delicioasă și plină de savoare, dar și cu oameni pe măsură. Căldura și generozitatea acestora vă vor impresiona cu siguranță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Și istoria acestei țări merită descoperită, templele thailandeze fiind încântătoare.

În plus, în Thailanda veți găsi 30 de grade în luna decembrie. Plajele sunt superbe, iar palmierii vă vor oferi și umbra de care aveți nevoie când veți savura un cocktail.Capitala Bangkok o să vă cucerească de la prima vedere, mai ales dacă o vizitați pe timpul nopții, iar templele Wat Arun, Wat Pho și Buddha de Smarald o să vă întoarcă în timp, când istoria și religia se îmbinau perfect.

2. Bali

Această insulă pare ruptă dintr-un film. Vă veți simți exact ca în paradis, cu plaje senzaționale, apusuri de vis și peisaje parcă pictate de cel mai talentat artist.

Mâncarea pe care o veți gusta aici nu se compară cu nimic altceva. Preparatele tradiționale sunt combinate perfect cu cele din bucătăria internațională. Chiar dacă luna decembrie este, în general, mai ploioasă, temperaturile tot vor fi perfecte pentru lenevit pe plajă.

În plus, veți avea la dispoziție spa-uri care mai de care mai atrăgătoare, așa că aveți toate ingredientele pentru un concediu de neuitat.

3. Sri Lanka

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sri Lanka este celebră pentru plajele sale superbe, care parcă nu se termină niciodată, dar și pentru cultura și civilizația acestei insule. Puteți lenevi la 30 de grade pe nisipul auriu sau alb, puteți admira elefanții prietenoși la Pinnawala Elephant Orphanage sau aveți ocazia de a vizita celebrele plantații de ceai. În Sri Lanka veți găsi și copacul Sri Maha Bodhi, unul dintre cei mai vechi din lume, cu o istorie de peste 2.000

de ani.

Vacanță de vis la 30 de grade

Bineînțeles că nu doar Thailanda, Bali sau Sri Lanka sunt destinații perfecte pentru a-ți petrece sărbătorile de iarnă la căldură. Puteți face un concediu în Maldive, unde clima tropicală o să vă facă să uitați că vă aflați în luna decembrie.

Aici puteți vedea de aproape rechinii de recif și peștii tropicali și puteți obține un bronz perfect pe nisipurile albe și fine. Culoarea apei o să vă poarte într-o altă lume, ruptă dintr-un basm.

Maldive este formată dintr-un grup de 26 de corali din Oceanul Indian și este situată la sud-vest de India. Cuprinde 1.192 de insule, dar doar 250 dintre acestea sunt locuite. Arhipelagul este independent încă din 1965, iar 3 ani mai târziu s-a transformat în republică. Maldive este cel mai mic stat asiatic și are cea mai mică altitudine din lume. Un sejur cu 7 nopți de cazare pornește de la 1.000 de euro de persoană. În această sumă vor intra și biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel și înapoi, dar și micul dejun.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies