Ricardo de la Puterea Dragostei a dat replica după ce Deea l-a acuzat de infidelitate! „Aș putea să spun și eu foarte multe! Am stat cu o...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a dat replica după ce Deea l-a acuzat de infidelitate
Ricardo de la Puterea Dragostei a dat replica după ce Deea l-a acuzat de infidelitate! „Aș putea să spun și eu foarte multe! Am stat cu o...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a reacționat după ce fosta sa iubită, Deea, l-a acuzat de infidelitate.

După ce s-au mutat împreună în Italia, făcându-și planuri de viitor și amenajându-și chiar apartamentul împreună, Deea și Ricardo au luat decizia de a merge pe drumuri diferite. Cei doi s-au despărțit în urmă cu puțin timp, spre suprinderea tuturor celor care se așteptau la clopote de nuntă.

După despărțire, cei doi au început să scape detalii și replici acide despre relația pe care au avut-o, dar și despre motivele separării.

După ce Deea l-ar fi acuzat pe Ricardo de infidelitate, acesta nu a rămas indiferent și a sărit la atac. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut declarații neașteptate despre situația în care se află cei doi, arătându-se profund dezamăgit.

„Eu am preferat in chestia asta sa fac un vlog in care am vorbit despre asta foarte frumos si am preferat să nu spun niciun lucru din intimitatea noastra.

Ce a fost între noi rămâne între noi, e lege pentru mine. Ea, în schimb, în afara faptului că a spus niște lucruri care nu sunt adevărate, nu aveau treabă cu noi doi lucrurile alea. 

Ricardo de la Puterea Dragostei a dat replica după ce Deea l-a acuzat de infidelitate

Am văzut și eu vlog-ul, aș putea să spun și eu foarte multe, dar prefer să mă abțin și să o las pe ea să își facă de cap.

Dacă ea, după un an de relație, consideră că așa trebuie să vorbească, înseamnă că am stat cu o persoană care așa a fost tot timpul”, a declarat Ricardo într-un vlog.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" este însărcinată?! Ce a declarat fosta concurentă?

Ricardo: Cât de bune par unele persoane când sunt în relație…”

O persoană își arată adevărata față după ce iese dintr-o relație. (…) 

Caracterul meu nu este în stilul ăsta, să jignesc și din respect pentru abonații mei nu aș vorbi urât despre nimeni sau să arăt unele lucruri care au fost mai nașpa.

Prefer să tac, chiar dacă m-au jignit unele persoane din anturajul ei.

Pentru mine e o dezamăgire foarte mare, nu m-aș fi așteptat niciodată. Cât de bune par unele persoane când sunt în relație și își schimbă complet atitudinea când ies din relație. Poate frustrarea își spune cuvântul, în fine… 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ricardo de la Puterea Dragostei a dat replica după ce Deea l-a acuzat de infidelitate

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu!

Eram cu Andreea, trebuia să ne mutăm împreună la București și ne-am despărțit și mi s-au stricat toate planurile. Acum am venit o perioadă la părinți să îmi pun gândurile și în ordine”, a spus Ricardo de la Puterea Dragostei într-un vlog publicat pe pagina lui de Youtube. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies