Richard Gere și soția sa au devenit din nou părinți

Richard Gere și soția sa au devenit din nou părinți
Richard Gere și soția sa au devenit din nou părinți

Celebrul actor a devenit tată din nou, la vârsta de 70 de ani, iar vedeta și soția sa sunt în culmea fericirii pentru că li s-a mărit familia.

Veste neașteptată în showbiz. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume a devenit tată la 70 de ani. Richard Gere, cunoscut pentru filmul „Pretty woman”, este în culmea fericirii, de când soția sa i-a dăruit un copil.

Actorul Richard Gere (70 de ani) și soția lui, Alejandra Silva (37 de ani), au devenit părinți pentru a treia oară. Activista a dat naștere celui de-al doilea copil al perechii pe proprietatea fermei lor din statul New York și a ales să nască acasă, pentru a se bucura de intimitate și pentru a se proteja cât mai mult de

noul coronavirus.

Richard Gere și soția sa au devenit din nou părinți
Richard Gere și soția sa au devenit din nou părinți

În luna noiembrie a anului trecut, la doar două luni de la venirea pe lume a primului lor copil împreună, o sursă a confirmat pentru E! News că Alejandra era însărcinată din nou, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bucurie imensă pentru fratele lui Alex Zănoagă! A devenit tată pentru prima dată

Atât Richard, cât și Alejandra mai au copii din relații anterioare. Actorul mai are un fiu în vârstă de 19 ani, iar Alejandra mai este și ea mama unui alt fiu în vârstă de șase ani.

Richard Gere și Alejandra Silva au devenit un cuplu în 2014

Richard Gere și Alejandra Silva și-au început relația în anul 2014 și s-au căsătorit în anul 2018, iar Alejandra a dezvăluit la momentul respectiv că se simte de parcă ar trăi un basm.

Citeste si: Veste minunată în showbiz! A devenit mamă pentru prima dată

În timpul sarcinii trecute, perechea a confirmat că așteaptă primul lor copil împreună după ce l-au cunoscut pe Dalai Lama.

Citeste si: O tânără vasluiancă de 17 ani bolnavă de coronavirus a adus pe lume un bebeluș prematur. Care este starea celor doi

„Acum doar câteva momente.. Primind binecuvântarea prețiosului nostru ce va veni pe lume”, a scris Alejandra pe Instagram, la momentul respectiv.

„Nu puteam face anunțul înainte de a-i spune lui Dalai Lama”, a mai spus tânăra extrem de emoționată.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Bucurie imensă pentru fratele lui Alex Zănoagă! A devenit tată pentru prima dată

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies