Riscurile epilarii definitive cu laser - Poate duce la cancer?

Riscurile epilarii definitive cu laser - Poate duce la cancer?
Riscurile epilarii definitive cu laser - Poate duce la cancer?

Epilarea definitiva cu laser a revenit in atentia publicului dupa Monalisa, make-up artist in varsta de 26 de ani, a murit de cancer de piele provocat de epilarea definitiva cu laser.

Aşa-numita epilare definitivă, care a devenit tot mai populară în ultimii ani, nu este lipsită de efecte adverse, unele dintre ele severe, avertizează medicii dermatologi.

Procedurile de îndepărtare a părului nedorit cu ajutorul laserului, aşa-numita epilare definitivă, a căpătat popularitate şi în România în ultimii ani. Şi, deşi efectele sunt pe termen lung, tratamentul laser nu este lipsit de riscuri, avertizează specialiştii. Dacă nu este realizată corect, epilarea cu laser poate provoca răni şi arsuri serioase mai ales în zonele sensibile, cum este linia bikinilor şi zona mustăţii.

Pentru a îndepărta părul nedorit, aparatele laser eliberează impulsuri luminoase care distrug foliculii piloşi. Motivul pentru care a fost numită epilare „definitivă“ este că părul creşte mult mai greu decât după o epilare obişnuită. Dar termenul este folosit impropriu, fiindcă părul continuă să crească totuşi şi, de aceea, este nevoie de şedinţe de întreţinere, într-adevăr, la câteva luni.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

A fost diagnosticata cu cancer si s-a vindecat dupa ce si-a administrat singura un tratament cu un ingredient din bucatarie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies