Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 5 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie

jennifer lopez machiaj
Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie

Pașii de machiaj pentru vedete sunt puțin diferiți față de alte stiluri de machiaj. Însă știai în ce constă ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez?

Află din rândurile următoare, care sunt pașii de care ține cont make-up artistul personal al lui Jennifer Lopez, în momentul în care îi definește acesteia look-ul pentru evenimente, dar și câteva trucuri de care pot ține toate femeile cont și le pot pune în aplicare, cu ușurință.

Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie[Sursa foto: Profimedia]

Pasul 1. Nu uita de îngrijirea pielii

Mai întâi de toate, nu te demachia doar cu un șervețel. Ai nevoie de un demachiant eficient și, pe lângă asta, ar fi bine să-ți exfoliezi pielea de câteva ori pe săptămână, ca să îndepărtezi celulele moarte și să-ți menții tenul curat. Jennifer Lopez urmează o rutină foarte strictă, care include demachiant, toner, ser, cremă hidratantă și cremă pentru ochi. Totuși, cel mai important este ca oricine să-și curețe bine tenul și să folosească o cremă hidratantă.

Asta ar trebui să fie baza oricărei rutine de îngrijire.

" Când mă uit la J-Lo, mă gândesc la felul în care arată: tinerețea, încrederea... Toate acestea pot proveni din faptul că are o piele care arată bine. Fără a vă pregăti bine pielea, puteți fi predispuse la erupții, riduri și decolorare, în timp ce pielea hidratată arată și se simte suplă și tânără. Îngrijirea pielii este pasul cheie pentru un machiaj impecabil.

", a menționat make-up artistul.

Pasul 2. Alege un fond de ten ușor

Pentru a folosi un fond de ten mai lejer, e important să te asiguri că pielea ta este bine pregătită, astfel încât să radieze și să arate impecabil. E indicat să optezi pentru un fond de ten cu acoperire medie, care să îți ofere acel aspect luminos și sănătos.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

" Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile cu machiajul lor este să poarte prea mult fond de ten.", a adăugat acesta.

Citește și: De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie

jennifer lopez skincare
Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să îți menții fondul de ten perfect pe tot parcursul zilei: 6 sfaturi utile

Pasul 3. Strat de iluminare pudră și lichid

Secretul pentru a obține o piele luminoasă este să aplici un iluminator lichid, iar apoi să-l fixezi cu unul pudră deasupra, pentru un aspect mai natural.

Nu uita să folosești un spray de fixare bun, care să ajute la combinarea perfectă a produselor lichide și a celor pudră. Acest truc îți va oferi un look frumos și subtil, cu o strălucire naturală.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Pasul 4. Ține cont de imperfecțiunile tale

Evită să aplici iluminator pe zonele cu imperfecțiuni, deoarece vrei să le menții cât mai discrete și mate, astfel încât să nu le scoți în evidență.

" Celebritățile încearcă să se machieze mult, pentru că ele cred că este nevoie de mult produs pentru a acoperi imperfecțiunile.", a punctat make-up artistul.

trucuri de makeup vedete
Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie[Sursa foto: freepik]

Pasul 5. Pudra

Se începe prin a pudra zona T, iar apoi, dacă e nevoie, se continuă cu alte zone folosind o pudră translucidă. După aceea, se adaugă un bronzant pe conturul feței.

trucuri de makeup jennifer lopez
Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie[Sursa foto: Profimedia]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să îți menții fondul de ten perfect pe tot parcursul zilei: 6 sfaturi utile

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies