Rochia de seară perfectă în funcţie de zodie

Rochia de seară perfectă în funcţie de zodie
Rochia de seară perfectă în funcţie de zodie

Printre oameni noi şi numai, felul în care arăţi este cartea ta de vizită. Într-o seară specială, cu atât mai mult, poţi atrage toate privirile admirative dacă alegi rochia care ţi se potriveşte. Şi, pentru că felul tău de a fi să se potrivească cu stilul rochiei alese, cea mai inspirată tactică este să îţi alegi rochia de seară în funcţie de zodie!

Rochii de seară pentru femeia Berbec

Eşti o femeie puternică, căreia îi place să iasă în evidenţă prin ceea ce face şi ştie cum să îşi farmece auditoriul. Mai mult, eşţi feminină şi îţi poartă noroc nuanţele fresh, în tonuri naturale.

Ţi se potrivesc rochiile cu croieli îndrăzneţe sau materiale grele.

Rochiile de seară ale femeii Taur

Eşti ambiţioasă şi îţi place să-ţi etalezi cumva bunăstarea. Asta se vede şi în rochiile opulente pe care le porţi şi care îţi poartă noroc dacă au nuanţe pământii sau tonuri de portocaliu.

Alege rochii cu volane, valuri de material, umeri plini sau cu pietre aplicate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Drama inimaginabilă a unei mirese care se ducea la altar. Toată lumea credea ca ea l-a părăsit pe mire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies