Rochii de vară care te fac să pari mai înaltă

Rochii de vară care te fac să pari mai înaltă
Rochii de vară care te fac să pari mai înaltă

Ești o pătimașă a rochiei maxi și al sandalelor cu talpă joasă, însă ești conștientă de faptul că nu îți avantajează prea mult siluetă minionă.

Ei bine, există o mulțime de stiluri pe care să le încerci și care te vor ajuta să pari mai înaltă. Chiar și rochia maxi este o opțiune, dacă știi cum să o asociezi corect.


Iată câteva modele care ar putea să îți facă alegrea mult mai ușoară:

Rochia maxi cu crăpătură pe o parte

Rochia maxi ar putea să te facă să pari foarte scundă,ceea ce în mod sigur te va dezavantaja.

Însă acest lucru nu este valabil în cazul în care alegi o rochie maxi cu crăpătură adâncă pe picior, în acest fel vei obține un efect de picioare mai lungi. Ai putea purta acest tip de rochie cu sandale cu toc înalt sau cu platformă.Și pantofi sport pot fi o obțiune buna, mai ales dacă optezi pentru un model cu talpă înaltă.

Rochie mini 

Rochiile mini reprezintă cea mai bună obțiune pentru fetele scunde. Acest model îți pune picioarele în evidență și te ajută să pari mai înaltă. Se potrivesc de minune cu pantofi cu platformă, pentru că amplifică efectul de alungire. Rochiile mini sunt foarte confortabile, foarte ușor de purtat și se potrivesc perfect în zilele caniculare de vară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Celine Dion șochează din nou! Artista a ieșit în costum de baie pe străzile din Paris

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă"- Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citeste si: Look-ul french este în trend vara asta

Rochie definită în talie

O rochie până la nivelul gambei, cu o curea în talie sau un cordon, avantajează pe oricine din moment ce evidențiază talia și expune picioarele. Combină o astfel de rochie cu o pereche de sandale cu toc care vor oferi un plus de înalțime.

Rochile cu dungi verticale

Liniile verticale pot face și cea mai voluminoasă rochie să pară subțire și alungită.

Dungile verticale sunt o opțiune bună dacă vrei să pari mai înaltă. Vara aceasta, la fel ca și în anii trecuți, rochiile cămașă se numară printre cele mai râfnite modele. Acest model de rochie cu dungi verticale este ideal pentru fetele minione.

Rochie mini cu imprimeu floral

În fiecare vară imprimeurile florale revin în tendințe. Nici în acest sezon nu trec neobservate. Sunt foarte utile pentru minione datorită faptului că atrag atenția în partea de sus a corpului și creează impresia unei siluete mai înalte.

Și totodată oferă un aspect feminin și interesant.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ochelarii de soare, un must-have vara asta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies