„România pentru mine nu e tocmai o vacanță”. Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an

 Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an
Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an

Când vine vorba despre vacanțe, Anamaria Ferentz preferă orice loc din lume în afară de România. De ce își vizitează familia din țară o singură dată pe an?

Anamaria Ferentz (47 de ani) s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu 10 ani, iar de atunci vine în România foarte rar. Preferă să își petreacă vacanțele oriunde prin Europa, chiar dacă mama și fratele ei sunt încă în țară.

Citeste si: Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

 Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an
Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an[Sursa foto: Instagram]

„Am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România”

Despre cei doi spune că nu preferă călătoriile cu avionul, iar singura posibilitate pentru a-i vedea este să se întâlnească în Europa. De data aceasta, Anamaria Ferentz a dorit să vadă din nou Marbella, așa că și-a chemat mama și fratele în Spania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu

că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit Anamaria Ferentz, pentru Click!

Citeste si: Rodrigo Alves, supranumit păpușa Ken, desfigurat din cauza operațiilor estetice! A cheltuit peste 700.000 de lire sterline pentru intervenții

Cu cine se iubește Anamaria Ferentz?
Cu cine se iubește Anamaria Ferentz?[Sursa foto: Instagram]

Cu cine se iubește Anamaria Ferentz?

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un cunoscut om de afaceri american, despre care spune că o face foarte fericită. Vedeta s-a integrat în familia bărbatului, care are la rândul lui șapte copii. Anamaria Ferentz interacționează de minune cu aceștia, mai ales pentru faptul că locuiesc deja împreună.

„Sunt bine, Doamne ajută! S-ar putea să vin în România în toamnă sau la sfârșitul acestui an, încă nu știu exact dar astea sunt intențiile!”, a declarat Ferentz atunci

când a venit vorba de iubit și de relație.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum își întreține Alina Sorescu fetițele, după divorțul de Alexandru Ciucu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies