Romică Țociu, despre motivul pentru care a fost dat afară de la "Teatrul de revistă Constantin Tănase" de către Alexandru Arșinel. “Ne-am împăcat cu gândul acesta, eu am plâns.”

Romică Țociu, despre motivul pentru care a fost dat afară de la
Romică Țociu, despre motivul pentru care a fost dat afară de la "Teatrul de revistă Constantin Tănase" de către Alexandru Arșinel. “Ne-am împăcat cu gândul acesta, eu am plâns.”

Romică Țociu a povestit despre momentul în care a fost dat afară de la Teatrul Tănase, împreună cu al său coleg de scenă, Cornel Palade.

Romică Țociu este cunoscut și îndrăgit în întreaga țară pentru momentele memorabile de umor pe care le are de fiecare dată când urcă pe scenă. Este iubit și din prisma emisiunilor TV în care apare, dar și pentru toate clipele în care stârnește hohote de râs pentru publicul său.

Invitat în cadrul podcastului  Gând la gând cu Teo, acesta a povestit numeroase aspecte despre viața lui personală și profesională și a vorbit despre un moment pe care și-l amintește de la "Teatrul de revistă Constantin Tănase", atunci când a fost dat afară de Alexandru Arșinel, din

cauza faptului că el și al său coleg, Cornel Palade, au mers la o emisiune TV. 

“Ne-a dat afară, cum ne-am dus la o emisiune, ne-a dat afară. A zis că trebuie să jucăm duminică seara când era emisiunea. Ne-a dat afară, ne-am împăcat cu gândul acesta, poate a fost mai bine, eu am plâns. Teatrul era visul meu, pentru aceea era acolo Tănase și premiera cu Draga, am plecat cu ea în Israel. 

Da. (Nr. Dacă s-a împăcat cu Arșinel). În ultima perioadă a vieții lui. M-a sunat și mi-a spus în glumă. “Pe tine te iubesc, dar pe moldoveanul acela nu-l iert.”, a povestit Romică Țociu.

S-a împăcat Cornel Palade cu Alexandru Arșinel?

Citește și: Cornel Palade, despre lipsurile din viața de actor: „Aveam un lucru care mă încălzea în mod extraordinar. Legitimația mea de serviciu! Nu aveam ce mânca.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cornel Palade și Romică Țociu
Cornel Palade și Romică Țociu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Romică Țociu. “Respectul pentru părinți a fost un lucru care mi-a rămas imprimat”

În cele din urmă, Romică Țociu și Alexandru Arșinel s-au împăcat, iar după 25 de ani, au ajuns din nou să joace în același loc. 

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

“În ultima perioadă, Cornel a mai dezgropat încă o dată lucrul acesta și cred că l-a durut. Avea dreptate Cornel, pentru că ne-a dat afară. Dar managerial vorbind, dacă trebuia să vindem chibrit fără scăpărici, vindeam peste tot. Am vorbit cu el la telefon și i-am spus: “maestre, eu vă iubesc oricum”. “Eu sunt bolnav tare”, i-am spus: “mă rog pentru sănătatea dumneavoastră”. Mi-a zis că “dacă voi meritați să fiți la teatrul Tănase, o să ajungeți, o să fiți”.

Acum nu știu dacă a fost inițiativa lui înainte să se prăpădească sau a fost simpla inițiativă a lui Vasile, dar acum jucăm la Tănase, după 25 de ani. Eu am plâns”, a mai povestit actorul.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Romică Țociu l-a iertat pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru „Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 octombrie 2024: Leii sunt sfătuiți să fie atenți cu cine intră în vorbă. O săptămână complicată, aglomerată și agitată pentru nativii Rac

VIDEO Ce regret are Marian Mexicanu și cum își descrie anii tinereții. “Acele greșeli m-au făcut să învăț să fiu omul vertical care sunt astăzi.”

Motivul pentru care Diana Matei nu a putut păstra sarcina cu tripleți: „Doctorul ne-a sfătuit să nu ținem sarcina pentru că este foarte periculos”

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies