Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”
Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner a povestit că problemele de sănătate au doborât-o de câteva ori în timpul tratamentului, iar vocea ei a avut cel  mai mult de suferit

În urmă cu câteva zile, Rona Hartner a revenit în România după ce mai bine de șase luni s-a luptat cu un cancer nemilos la colon. 

"Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele.

Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi",  a povestit Rona într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro

Rona Hartner a trecut printr-un coșmar la primele ședinșe de chimioterapie

În premieră pentru WOWbiz.ro, Rona Hartner avea să facă dezvăluiri uluitoare despre etapele tratamentului ei.

Primele ședințe de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam să mânănc nimic, luam o fructă, făceam aftă în cerul gurii, încercam să ingerez un pic de legume, era și mai rău, aveam stări de vomă, dureri de cap, nu mă mai puteam ține pe picioare. Nici nu vreau să îmi amintesc cum încercam să supraviețuiesc, să rămân în viață, fiindcă am oameni care mă iubesc lângă mine, și chiar merit o șansă”, a spus vedeta.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rona Hartner a fost la un pas să își piardă vocea! ”N u puteam să scot nici măcar un cuvânt”

Dincolo de problemele locomotorii sau de cele legate de alimentație, vedeta a mai avut parte de un coșmar.

Rona Hartner a fost la un pas să își piardă vocea din cauza cancerului! ”În momentele în care îmi făceam chimioerapia, dar și multă vreme după, eu nu puteam să scot nici măcar un cuvânt. Mi se împleticea limba, era cumplit. Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată. Din fericire, acum, sunt bine și pot urca pe scenă fără să am nimic”, a declarat artista pentru WOWbiz.ro! 

Citeste si: Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus Bianca Drăgușanu pe scenă după scandalul cu Alex Bodi! Toată lumea a rămas uimită

Citeste si: ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cu adevărat la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Soțul i-a făcut injecții Ronei Hartner în chimioterapie

Rona Hartner avea să mărturisească faptul că Herve, soțul său, nu s-a dezlipit de ea nici măcar o secundă în această perioadă.

"A fost sprijinul meu, raza mea de soare. Mi-a suportat toate stările posibile și imposibile din această perioadă. El îmi făcea injecțiile, pentru că eu uitam, îmi dădea medicamentele și mă plimba pe plajă.

Mă ajuta să mă ridic, să fac acei pași prin casă. Îmi plus, mereu îmi zicea că mă iubește mai mult, așa suferindă, decât în perioada în care m-a cunoscut și eram plină de viață", a povestit, emoționată, artista.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies