Rona Hartner, povestea din spatele divorțului de Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun...”

Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului!
Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului!

Vedeta face noi dezvăluiri despre separarea de bărbatul alături de care a trăit un timp îndelungat.

Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, au trăit o adevărată poveste de dragoste timp de trei ani, dar într-un final au decis să pună capăt relației și chiar să depună actele de divorț. Cei doi au semnat oficial documentele la jumătatea lunii septembrie, dar nu au dezvăluit foarte multe detalii în legătură cu relația în care au rămas, asta până acum. Rona Hartner a fost cea a decis să vorbească despre acest lucru, mărturisind totodată și cu ce lecții de viață s-a ales în urma căsniciei eșuate. 

Citeste si: Carmen Negoiță, noi detalii despre nunta cu Cătălin Boboc: „Am discutat anumite detalii...”

Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului!
Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului![Sursa foto: Facebook]

Rona Hartner, despre actuala relație cu cel care i-a fost soț trei ani de zile

După ce s-a aflat că cei doi au de gând să divorțeze, actrița a ales discreția și nu a vorbit deloc despre ceea ce s-a întâmplat între ei, dar acum, când lucrurile au fost puse la punct, ea și-a deschis sufletul și a povestit cu ce lecții importante de viață a rămas din experiența

mariajului cu Herve Camilleri.

„Din această experiență a divorțului am învățat, ca femeie, că nu contează bunele intenții pentru un cuplu.  Cuplul, de fapt, contează numai pentru el însuși. Dacă un cuplu nu este destul de solid, chiar dacă sunt proiecte făcute împreună, pot fi și copii implicați, cuplul nu rezistă. Am învățat că e mai important cuplul, decât misiunea pe care o aveam în biserică.

Pentru a depăși momentul divorțului există o singură soluție: trebuie acceptat momentul de doliu, de tristețe, de abandon.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Trebuie să vezi și ce a fost rău din vina ta. Nu trebuie să te simți victimă, chiar dacă te-a trădat partenerul. Când intrăm în victimizare, nu mai suntem capabili să luptăm.

Asta e foarte periculos. După o relație care a eșuat, trebuie să ieși din eșec și să lupți.

Nu trebuie să te lupți cu trecutul, cu fostul soț, trebuie să lupți pentru a accepta ceea ce ai făcut tu rău. Trebuie să lupți să revii la viață și să-ți dai seama că nu s-a sfârșit lumea. Fuga este rușinoasă, dar e sănătoasă uneori. Însă, decât să stai într-o relație care nu este benefică, mai bine îți vezi de viață", a declarat Rona Hartner, pentru  Cancan.ro.

Citeste si: Soția lui Sebastian Chitoșcă, felicitată pe internet pentru toate demersurile divorțului: „ Comportamentul lui a lăsat mult de dorit...”

Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului!
Rona Hartner, dezvăluiri din culisele divorțului![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum se înțeleg acum Rona Hartner și Herve Camilleri?

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit în toamna anului 2019 și formau un cuplu extrem de solid, dar după toate cele întâmplate, actrița spune că relația pe care o are acum cu fostul soț este distantă. Ea mărturisește că a vrut să vorbească la un moment dat cu el, însă acesta a ales să stea departe, lucru pe care actrița l-a înțeles și respectat.

Într-o declarație anterioră, Rona Hartner menționa că principalul motiv pentru care s-a pus problema divorțului a fost acela că Herve Camilleri este catolic și a mai fost căsătorit, iar în această religie legăturile sufletești se construiesc foarte greu, actrița menționând faptul că a simțit nesiguranță în ceea ce îl privește pe soțul ei. 

„Cu fostul soț sunt într-o relație distantă, am încercat să mă apropii de el, să vorbim puțin pe plajă. Dar nu a vrut să discute. Respect faptul că vrea această distanță. Am multe să-i mai spun, să-i mai povestesc, dar mă abțin și eu să scriu scrisori și chestii, pentru că are nevoie și el să se reconstruiască. Suntem la o distanță identică unul de celălalt. E mai bine și mai sănătos", a mai adăugat Rona Hartner, pentru sursa citată.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Împăcare surpriză la Survivor România! Doi foști concurenți sunt din nou în relații bune: „I-am zis că mi-e dor să o văd”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies